Un conac din LA, cu un muzeu Star Wars la subsol

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-01-2020

în: Art & Design

Star Wars

Într-o zonă exclusivistă din Los Angeles a fost scos la licitație un conac la prețul de 26,5 milioane de dolari. Una dintre facilitățile inedite ale proprietății de lux este reprezentată de subsolul care este amenajat ca un veritabil muzeu dedicat seriei Star Wars.

În muzeu sunt expuse replici ale diverselor vehicule din Star Wars, peste 40 de figurine la scară reală și câteva desene din film.

Majoritatea caracterelor și obiectelor provin din episoadele 1-4, înainte ca seria să fie cumpărată Disney. Piesele sunt în mare parte replici și nu modele utilizate efectiv în film.

Printre detaliile interesante din sală putem menționa o replica a unei navete X-Wing, în timp plafonul este decorat ca un cockpit al startship-ului TIE Fighter.

O mare parte din colecție ar putea fi vândută împreună cu casa pentru o sumă suplimentară și nedezvăluită, deși proprietarul, un investitor semiretras, va păstra câteva elemente sentimentale, potrivit agenților de listare, notează Wall Street Journal.

Conacul a fost finalizat în anul 2013 și mai include un studio de muzică, o sală de fitness, un teren de tenis, un acvariu și o zonă de spa.

Energy Expo 10-13 octombrie