Pasagerii VIP din Dubai, preluați de la avion cu un model Bugatti

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-09-2021

în: AutoNews

Bugatti

Un operator al unui terminal pentru avioane private din Emiratele Arabe Unite (EAU) va recepționa în premieră un Bugatti Baby II care va fi folosit pentru transferuri private către secțiunile VIP ale Aeroportului Internațional Al Maktoum din Dubai.

Bugatti a lansat recent imagini cu modelul Baby II personalizat, care este realizat din fibră de carbon și are un preț de 71.000 de dolari.
Bugatti Baby II este o versiune la scară a iconicului automobil de curse Type 35 și dispune de o motorizare electrică.

Bugatti

Cea care și-a făcut drum spre Dubai este o versiune Vitesse, care se încadrează între modelele Base și Pur Sang. Este finisată cu o vopsea specială pentru exterior numită Jetex Orange, ce a fost dezvoltată special pentru acest model.

Mașinuța este, de asemenea, echipată cu pachetul Touring, care include faruri cu LED-uri, lumini de frână și alte elemente de design.

Nu în ultimul rând, modelul are o plăcuță de înmatriculare personalizată, sigle cromate reflectante personalizate, scaune din piele premium și o carcasă de transport construită manual. Totodată, vine cu o „cheie de viteză” care poate fi utilizată pentru a debloca întreaga putere a sistemului de propulsie electric.

Bugatti

Energy Expo 10-13 octombrie