O sesiune de shopping aparte la MiDo Maison Privée

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 25-09-2019

în: NewsNews & Features

Joc și seducție, curaj și îndrăzneală, feminitate pusă în valoare. Sunt cele mai speciale senzații pe care le încerci în momentul în care pășești în spațiul magic al showroom-ului MiDo Maison Privée.

Coco Chanel spunea că o femeie trebuie să aibă două calități: să fie elegantă și fabuloasă. Din această filosofie s-a născut MiDo Maison Privée, un nou spațiu în peisajul bucureștean în care femeile sunt încurajate să își exploreze senzualitatea și să o ducă la următorul nivel. MiDo prezintă în exclusivitate în România brandul Bordelle, un concept unic de lenjerie și îmbrăcăminte creat la Londra de Alexandra Popa, care aduce în prim-plan design-uri inovatoare, inspirate din teme de seducție și dominație. Estetica Bordelle este caracterizată de siluete de tip body-con și se bazează pe tehnica îmbinării detaliilor placate cu aur de 24 de carate și a benzilor elastice custom made cu o serie de materiale de cea mai înaltă calitate. Urmând ca în atelierele exclusiviste, cel din Londra, al brandului, și alte câteva selectate din Europa, artizanii să desăvarșeacă manual piesele iconice care inspiră o senzualitate luxoasă și un look unic care a devenit sinonim cu brandul.
La MiDo Maison Privée puteti găsi piese de lenjerie intimă, articole ready-to-wear care pot fi purtate ca piese principale in combinatii fashion, precum si accesorii care pot imprima un aer aparte oricarei tinute.Memorabil și provocator, showroom-ul MiDo Maison Privée și-a deschis porțile pe strada Grigore Mora nr. 19.