Emirates a dezvăluit o colecție de articole de călătorie Bulgari pentru First și Business Class

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-08-2023

în: News

Emirates

Compania aeriană Emirates tocmai a dezvăluit o nouă colecție de articole de călătorie Bulgari pentru toamnă și iarnă. Trusele de toaletă de lux, care sunt umplute cu cele mai noi produse de îngrijire a pielii și parfumuri, vor fi oferite exclusiv pasagerilor de la clasa întâi și business class pe anumite rute și zboruri pe distanțe lungi.

Pasagerii de la clasa întâi pot alege între patru genți diferite: două sunt din piele neagră cu accente liliachii și două din țesătură neagră de calitate superioară cu accente de piele vegană de culoare cafenie. Ambele conțin un set de articole de lux personalizate.

Emirates

Trusele de culoare neagră și liliachie conțin o oglindă Bulgari din aur gravată, realizată special pentru Emirates, împreună cu o sticlă de apă de parfum floral Bulgari Le Gemme Desiria și o emulsie de față și de corp asortată. Toate parfumurile sunt ambalate în flacoane concepute special pentru Emirates. Trusa este, de asemenea, dotată cu produse de bază, inclusiv o trusă dentară, un prosop de curățare răcoritor, deodorant, șervețele și o perie de păr pliabilă.

În schimb, trusele de culoare neagră și cafeniu conțin apa de parfum lemnoasă Bulgari Le Gemme Gyan, precum și un balsam de bărbierit și o emulsie de corp din aceeași gamă. De asemenea, aceasta conține un aparat de ras Gillette, spumă de ras și aceleași produse de bază ca și celălalt kit.

Emirates

În plus, pasagerii de la clasa întâi vor găsi în apartamentele lor private un set de îngrijire a pielii de la brandul suedez Byredo. De asemenea, cei aflați la bordul aeronavelor A380 se pot bucura de dușul spa al avionului, care abundă în produse organice de la marca irlandeză Voya.

Emirates

La clasa business, trusele sunt disponibile fie într-o pungă, fie într-o geantă de toaletă clasică. Primele două sunt realizate din piele vegană și prezintă o nuanță frapantă de argintiu metalic cu accente liliachii. În interior, pasagerii vor găsi apa de toaletă luminoasă și citrică Bulgari Omina Amethyste. Trusa include, de asemenea, o emulsie pentru față și corp Omnia Amethyste, un balsam de buze Bulgari și alte articole esențiale.

Există, de asemenea, două genți ceva mai masculine, din țesătură neagră cu accente de piele vegană de culoare maro. Aceste truse sunt prevăzute cu apa de toaletă lemnoasă Bulgari Pour Homme, cu produsele de bărbierit și cu aceleași produse de bază.