FENTY x PUMA au pătruns în lumea sălbatică cu o colecție exclusivă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 22-02-2024

în: News & Features

FENTY

FENTY și PUMA nu au terminat deocamdată cu colaborarea lor. De fapt, lucrurile sunt pe cale să devină puțin mai sălbatice pentru următoarea lor colecție de adidași. De data aceasta, Rihanna lansează un model exclusiv. Denumit „Pony”, modelul de încălțăminte în ediție limitată este lansat pe 22 februarie și reprezintă o iterație a iubitei siluete Avanti de la PUMA.

Realizate din cele mai bune materiale, adidașii sunt acoperiți cu păr de vițel de lux, brodați cu marca FENTY și au talpă retro din gumă. Aceștia sunt disponibili în două variante de culoare: all white și white and brown. La fel ca Rihanna însăși, aceste încălțări garantează faptul că vor atrage toate privirile, cu abordarea lor unică în care luxul se îmbină cu un stil urban.

FENTY

Colecția FENTY și PUMA este limitată la doar 2000 de perechi de adidași și poate fi găsită online și la anumiți retaileri din întreaga lume. Prețul unei perechi de adidași este de 200 dolari și sunt disponibile atât în varianta pentru bărbați, cât și pentru femei.