CND a lansat noua colecţie de lacuri de unghii inspirate de moda sustenabilă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 01-09-2023

în: It happened

CND

CND, lider mondial în produse și servicii profesionale în industria manichiurii, a lansat o nouă colecție de lacuri de unghii, intitulată Upcycle Chic. Aceasta include lacuri de unghii în șase nuanțe uimitoare, de tonuri calde pământii și pasteluri răcoritoare.

Disponibile atât în CND™ SHELLAC™ Brand Gel Polish, cât și în CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish, această paletă este inspirată de moda sustenabilă și de tendințele momentului de pe podium și oferă soluția perfectă pentru manichiurile din noul sezon, cu tonuri de cappuccino, denim purtat și frunzișul specific toamnei.

CND

Noua colecție CND Upcycle Chic a fost lansată în premieră în România, de Top Line, în cadrul unui eveniment găzduit de Colors.Experience, la care au participat persoane publice și influenceri precum Andreea Bălan, Amalia Enache, Lorena Buhnici, Dana Săvuică, Diana Bart, Andreea Remețan, Cristina Herea, Emily Burghelea, Larisa Lupoaea, Alexandra Dumitru (câștigătoarea Bravo, ai stil), Adelina Damian, Diana Brescan (Bravo, ai stil).

Diana Baicu, Director General Top Line, și Mari Mosor, ambasador CND și proprietarul Colors.Experience, le-au prezentat invitaților conceptul noii colecții CND și inovațiile produselor apreciate de milioane de oameni din întreaga lume.

CND

Noua colecție sărbătorește armonia dintre sustenabilitate și creativitatea din lumea modei și include următoarele nuanțe:

TEAL TEXTILE: Albastru ardezie transformat cu un sclipici verde deschis
WHAT’S OLD IS BLUE AGAIN: Albastru azur
RAGS TO STITCHES: Verde măsliniu deschis
LEATHER GOODS: Nuanță de espresso forte
NEEDLES & RED: Vișiniu intens accentuat cu detaliu negru
SILKY SIENNA: Portocaliu dovleac

Produsele CND™ SHELLAC™ Brand Gel Polish asigură o purtare de peste 14 zile și strălucire intensă fără deteriorarea unghiilor*, lăsându-le să arate mai sănătoase după îndepărtare.

CND

Folosit împreună cu CND™ SHELLAC™ Original Base Coat sau CND™ SHELLAC™ Wear Extender; lampă CND™ LED și CND™ SHELLAC™ Original TopCoat sau NOUL CND™ SHELLAC™ No Wipe+ TopCoat pentru a obține 3 săptămâni de strălucire intensă.

CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish oferă culoare cu uscare rapidă, purtare de 7 zile și strălucire de tip lac semipermanent printr-o aplicare ușoară în doi pași. Finalizați cu CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish TopCoat, o formulă cu strălucire intensă și uscare rapidă, cu durabilitate crescută în expunerea la lumină naturală.