Dublă lansare CND – PRO SKINCARE și MEDITERRANEAN DREAM

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 09-06-2022

în: Beauty

CND, lider mondial în domeniul produselor și serviciilor profesionale pentru unghii, a avut o dublă lansare în România. Vedete, influenceri, clienți și reprezentanți Mass Media au descoperit, în premieră, CND™ PRO SKINCARE, o gamă profesională de produse pentru îngrijirea pielii, inspirate din produsele de spa și îmbogățite cu un complex prebiotic de origine naturală, precum și CND Mediterranean Dream, noua colecție de lacuri de unghii clasice și semipermanente.

CND

Gama CND™ PRO SKINCARE a fost dezvoltată împreună cu experți în ingrijirea pielii și profesioniști din domeniul nailcare. Aceasta are la bază o formulă vegană îmbogățită cu Prebiotic Complex, care ajută la îmbunătățirea barierei cutanate a pielii, în timp ce ambalajul este realizat din materiale sustenabile. Întreaga linie este potrivită pentru toate tipurile de piele și este testată dermatologic.

CND

Cea de-a doua lansare din cadrul evenimentului a fost colecția de lacuri de unghii CND™ Mediterranean Dream, care este inspirată dintr-un paradis cald de vară. Cu ajutorul noilor produse putem obține manichiuri și pedichiuri în nuanțe intense ce întruchipează esenta unei escapade relaxante și binemeritate.

CND

Valabilă în ambele sisteme, CND™ SHELLAC™ Brand Gel Semipermanent, cât și în CND™ VINYLUX™ Lac Clasic Reinventat, colectia de vara include Linen Luxury – un ivory cremos cu subtonuri de roz pudrat; Artisan Bazaar – un violet luminos cu un strop de albastru; Olive Grove – un verde stins, olive cu tentă de galben; Terracotta Dreams – o argilă brună cu tentă de roșu; Boats & Bikinis – un albastru marin și Limoncello – un galben cald.

Produsele CND sunt disponibile în magazinul Top Line, pe www.topline.ro și în saloanele partenere Top Line.