LPG a lansat un nou protocol contra celulitei

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 04-03-2022

în: Beauty

LPG

Celulita este o bătaie de cap pentru multe femei. Pentru a veni în ajutor, LPG a lansat un nou sistem anticelulitic, adresat tuturor femeilor, cu eficiență maximă în tratarea oricărui tip de celulită, fie că este apoasă, adipoasă sau fibroasă. Noile soluții ajută la corectarea aspectului de coajă de portocală si optimizează beneficiile deja cunoscute ale tratamentului LPG Alliance, efectuat în clinici și saloane de înfrumusețare.

Noul tratament este disponibil pe aparatul LPG Alliance și este primul protocol care combină tratamentul clasic endermologie cu un masaj manual, pentru o stimulare multidimensională a țesutului, care reactivează mai multe mecanisme fiziologice simultan. Fiecare ședință anticelulitică cu aparatul LPG Alliance include 3 etape:

Mobilizare și drenare

Țesutul este mobilizat și decongestionat, astfel se reactivează circulația sângelui și pielea este pregătită pentru faza a doua a tratamentului.

Fermitate

Capătul de lucru al aparatului Alliance efectuează manevra patentată numita „SWING”, reducând fibroza și stimulând natural lipoliza. Aspirația secvențială a capătului de lucru îmbunătățește de asemenea rezultatele, oferind fermitate și elasticitate pielii, datorită noului colagen, elastinei și acidului hialuronic creat.

Optimizare rezultate și relaxare

Tratamentul se termină prin aplicarea cremei și a serului anticelulitic, urmând o serie de tehnici de masaj manuale, perfecte pentru relaxare. Masajul se efectuează pornind de la tălpi și până în zona mușchilor fesieri, inclusiv.

LPG

Tratamentul recomandat de specialiști include o cură de 10 ședințe anticelulitice cu LPG Alliance, câte 2 ședințe pe săptămână, împreună cu folosirea gelului-cremă anticelulitic și a serului anticelulitic, cât și administrarea de nutricosmetice, în funcție de nevoile fiecărui organism: LPG Collagen, LPG Acid Hialuronic, LPG Omega 3-6-9 și Day & Night Orange Peel Stop.

Produsele sunt disponibile în magazinul Top Line (Regina Maria 14), pe site (www.topline.ro) și în clinicile și saloanele partenere Top Line.

Galerie Foto