Chanel prezintă cele mai noi produse din gama Bleu de Chanel

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 01-09-2021

în: Beauty News

Bleu de Chanel

În doar zece ani, Bleu de Chanel a devenit un icon al parfumurilor masculine. Acum, își pune semnătura unică pe un spray de corp adecvat pentru călătorii și un set de bărbierit în ediție limitată. Noul kit oferă o alternativă portabilă a aromelor tradiționale.

Bărbieritul face parte din rutina zilnică a bărbaților, iar Chanel lansează un partener de grooming în noul set de bărbierit Bleu de Chanel în ediție limitată, care include o cremă de ras de dimensiuni mari, o perie magnetică pentru rezultate precise și netede și un pouch ideal pentru călătorii.

Bleu de Chanel

Crema de bărbierit Bleu de Chanel este concepută pentru a asigura atât un bărbierit curat, cât și un bărbierit de precizie. La contactul cu pielea umedă aceasta se transformă într-o spumă delicată, iar textura sa permite plasarea lamei pentru o linie controlată.

Peria de bărbierit este realizată din peri sintetici și asigură o aplicare netedă și fără efort, în timp ce suportul său magnetic oferă acces ușor la mâner. Setul include o geantă de toaletă din pâslă de culoare bleumarin – „cealaltă” culoare șic, conform Gabrielle Chanel – astfel încât să puteți lua kitul de bărbierit în ediție limitată oriunde ați merge. 

Bleu de Chanel

All-Over Spray oferă o alternativă portabilă a parfumului tradițional. Acesta este ca o „ceață de parfum proaspătă și ușoară, cu note lemnoase și aromate”. Pulverizat pe corp sau pe îmbrăcăminte, spray-ul pentru corp dezvăluie aromele fresh ale liniei consacrate.

All-Over Spray și setul de bărbierit Bleu de Chanel oferă bărbaților instrumente pentru a-și perfecționa aspectul și le reamintesc bărbaților că frumusețea masculină este, de asemenea și mai presus de toate, o chestiune de stil.