Casa de Bijuterii Nestelli și-a deschis oficial porțile

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 22-12-2023

în: News & Features

Zilele trecute, Casa de Bijuterii Nestelli si-a deschis portile în Romania. Evenimentul a avut loc la exclusivista reședință a brand-ului din strada Atena 26.  Pe parcursul a două zile, cei peste 150 de invitați au fost martorii creațiilor spectaculoase prezentate în premieră de către fondatoarea și directorul de creație, Nicoleta Manea.

„ Nestelli este un manifest de creativitate ce îmbinaăputerea feminității exprimate dezinvolt cu spiritul luxului autentic în care design-ul și diamantul se perpetuează într-o simbioză aproape desăvârșită”,  a declarat Nicoleta Manea.

Principala temă a inaugurării a fost inițierea celor prezenți în universul Casei de Bijuterii  Nestelli, unde diamantele devin povestea fiecărui moment special. Fondatoarea, a prezentat cu mândrie și pasiune creațiile inedite ale casei, captivând atenția invitaților, printre care s-au numărat pasionați de bijuterii, influenceri și investitori de marcă.

Printre invitații de onoare care au răspuns prezent la eveniment și ale căror nume pot fi menționate se numără: Monica Cristescu, Lavine Jianu, Bianca Tudor, Silvia Popescu, Manuela Lupașcu, Corina Năstase, Ana Cucuta, Vlad Plăvicheanu.

Casa de Bijuterii Nestelli

O experiență aparte a fost discursul de deschidere al domnului Noam Lenzini, fondatorul World Gemological Institute, oferind invitaților o perspectivă captivantă asupra viziunii și valorilor Casei de Bijuterii Nestelli.

Bijuteriile Nestelli constau într-o împletire perfectă a tradiției și inovării, menite să reprezinte toate generațiile. De la bijuteria simbol „Spark” la cel mai scump și sclipitor diamant, acestea sunt piese de rezistență, cu prețuri variate, putând fi alese în funcție de personalitate, momente speciale din viața fiecăruia, dar cel mai important, fiecare poate trece testul timpului.

Prin Nestelli se marchează o premieră în România: diamantele și pietrele prețioase de tip loose. Bijuteriile Nestelli sunt personalizate prin identificarea pietrei principale, de unde rezultă un model realizat alături de designerul casei Alexandra Pâslaru. Totodată, aceste tipuri de bijuterii sunt realizate prin modele unicat.