The Macallan și Bentley oferă o experiență luxuriantă la Monterey Car Week

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-08-2023

în: News

The Macallan

Odată cu ediția din acest an a Monterey Car Week, care se apropie cu pași repezi, The Macallan a anunțat o experiență special curatoriată în colaborare cu Bentley Motors, care va oferi un amestec remarcabil de lux și automobile.

Denumită The Macallan x Monterey Car Experience, „călătoria extraordinară” din Pebble Beach din luna august a acestui an va include o aventură de cinci zile. Costul unui bilet în valoare de 25.000 de dolari va oferi acces către această experiență, care va include activități unice și intime, de la oportunități culinare de neuitat până la o experiență de degustare inedită cu maestrul producătorului de whisky The Macallan, Kirsteen Campbell.

The Macallan

Călătoria de cinci zile, atent curatoriată, va începe joi, 17 august, cu o plimbare până la hotelul La Playa Carmel, urmată de o experiență de degustare captivantă la House of The Macallan cu Kirsteen Campbell.

Vineri, se va oferi acces VIP la The Quail: A Motorsports Gathering, unde oaspeții vor avea ocazia să admire automobile clasice și contemporane, inclusiv o colecție a celor mai recente modele Bentley. 

The Macallan

A doua zi, oaspeții vor avea ocazia să își testeze abilitățile de șofat printr-o experiență de test drive cu Bentley Motors. În cele din urmă, duminică, oaspeții vor putea experimenta Concur d’Elegance Car Show la Pebble Beach și se vor putea bucura de ospitalitatea de la House of The Macallan. Cele cinci zile de extravaganță se vor încheia luni cu un serviciu privat de transport auto Bentley către aeroport.