Ripsaw EV2 – Tanc personal

Scris de Luxury
Publicat la data de: 04-10-2016

în: News

Ripsaw EV2

Pentru creatorii săi, frații Mike și Geoff Howe, din statul american Maine, mașinăria care seamănă cu un tanc nu este decât un vehicul all-terrain capabil să te transporte pe cele mai dificile rute. Inițial s-a dorit a fi o mașinărie de război, dar Ripsaw EV2 s-a transformat în final într-un vehicul pe șenile numai bun pentru exploratorii moderni. Acest tanc personal este o achiziție perfect legală, în condițiile în care toate elementele militare au fost înlăturate. Motorul folosit la propulsia vehiculului este un Duramax turbo-diesel de 600 CP, capabil să impună o viteză maximă de 115 km/h, ceea ce nu-i deloc rău pentru o mașinărie atât de voluminoasă. Caroseria este creată din tipuri de aluminiu și oțel folosite în industria aerospațială.

Tancul are o capacitate maximă de opt pasageri, facilitățile nefiind foarte multe, dar destule pentru scopul pe care-l servește: aer condiționat, GPS, cameră video și DVD player.

În principiu, suma de 270.000 euro și șase luni de așteptare pentru fabricarea modelului comandat de tine te pot transforma în fericitul posesor al unui tanc Ripsaw EV2, numai bun de pus la încercare pe cele mai dificile terenuri. 

Ripsaw EV2