The Millennial Aristo Party by Ana Morodan

Scris de Luxury
Publicat la data de: 29-08-2016

în: It happened

Ana Morodan 2

După 5 ani de activitate in mediul online, Ana Morodan are un impact impresionant în universul virtual din România, blogul său fiind o sursă de inspirație pentru mii de  oameni. Pasiunea pe care Ana o pune în modul în care își trăiește viața și mai ales în modul în care transmite trăirile sale, entuziasmul și dragostea pentru frumos au făcut ca aceasta să fie votată ca “Digital Diva of the Year” în anul 2014 și să primească multe alte decernări în perioada ce a urmat.

Morodan (6 of 302)

Ana Morodan a organizat vara aceasta prima ediție The Millennial Aristo Party în magnifica grădină Dignitas. Astfel, contesa digitală a României a dat startul unei serii de evenimente magnifice.

MORODAN-THE-MAP-629

Morodan (161 of 302)

Morodan (38 of 302)

Organizată în detaliu în stilul aristocratic ce a consacrat-o, petrecerea acestei veri a fost un eveniment social de excepție, o dulce extravaganță ce a extras esența petrecerilor înaltei societăți de altă dată, proiectând-o astfel într-o seară contemporană memorabilă. Prieteni, colaboratori, vedete, influenceri și reprezentanți ai presei au fost alături de Ana Morodan pentru momente de neuitat presărate cu multe surprize. Pentru că spectacolul era nelipsit, intrările sale au fost precedate de sunet de trompete, deja celebrul  a avut locul său dedicat iar sirenele din piscină au uimit participanții, condimentând atmosfera.

Evenimentul a fost susținut de către iQOS, Huawei Mobile Romania,  Salvatore FerragamoJaguar Romania,  Aperol Spritz, Acqua Panna, StrongbowRoberto BravoPrivileg Catering și Purple Flowers.

www.anamorodan.com 

Galerie Foto