Cel mai performant laser pentru fotoepilarea medicală

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-08-2016

în: It happened

SkinMed Clinic aduce în România cel mai performant laser pentru fotoepilarea medicală

Luna mai a debutat pentru SkinMed Clinic, Centrul de Excelenţă în Dermatologie, Dermatoestetică şi Venerologie cu inaugurarea celei mai apreciate soluţii pentru îndepărtarea părului nedorit.

SKINMED 0035

Aclamat internaţional ca o revoluţie în performanţele acestei tehnologii, confirmat de distincţii mondiale pentru calitate şi inovaţie, laserul Soprano Ice impresionează dermatologia prin înalta eficienţă demonstrată în cele mai problematice condiţii definite de structura firului de păr sau de contraindicaţiile pielii expuse la soare.

Dacă pentru soluţiile anterioare eficienţa şedinţelor de fotoepilare era condiţionată de pigmentul firului de păr şi de cel al pielii, tratamentul cu laser Soprano Ice poate fi efectuat indiferent de sezon, cu rezultate neinfluenţate de bronzul pe care ni-l dorim atât de mult.

Cu un timp de tratament redus la jumătate, confortul pacienţilor este elevat prin tehnologia ce presupune răcirea pielii la suprafaţă, în timp ce căldura este păstrată în derm pentru acţiunea asupra foliculilor, minimalizându-se astfel riscurile de ardere.

Încălzirea graduală a dermei prin folosirea repetată a impulsurilor electrice previne reapariţia părului,
impunându-se drept cea mai sigură procedură cu laser inclusiv pentru fototipurile mai închise de piele, sensibile la căldura utilizată în aceste tratamente.

Soprano-ICE1