Dubai va avea un resort de lux destinat exclusiv câinilor de talie mică

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 28-08-2023

în: News

Dubai

Canine Care Center My Second Home din Dubai îmbunătățește viețile prietenilor blănoși cu un centru exclusiv de îngrijire de zi și pensiune adaptat câinilor de talie mică. Parte a unei inițiative de extindere de 10 milioane de dolari, centrul va fi un paradis pentru cățeii mici, cu caracteristici acvatice interesante, zone de relaxare și o mulțime de zone de joacă. Denumit Little Gems by My Second Home, complexul se va întinde pe o suprafață de 46.000 de metri pătrați, oferind animalelor de companie o experiență de cinci stele în materie de pensiune.

Dubai

„Creșterea numărului de proprietari de animale de companie în timpul pandemiei – în special a câinilor de rase mai mici și a pisicilor – a creat o cerere uriașă – pe care am satisfăcut-o construind mai multe apartamente de cazare. În toate facilitățile DIP și Al Quoz, capacitatea de cazare în regim de pensiune a ajuns acum la 250 de câini și 40 de pisici”, a declarat Sean Parker, director general la My Second Home.

Dubai

Facilitatea de tip resort se va deschide în jurul Crăciunului în acest an, având sediul în Dubai Investments Park 2 (DIP 2). Așteptați-vă la tot luxul pentru lăbuțele blănoase ale caninului dumneavoastră, de la servicii convenabile de predare și preluare până la întâlnirea cu 300 de câini zilnic, toaletare și dresaj de către cei mai buni din domeniu.

„Susținuți de cererea și de feedback-ul din partea membrilor noștri valoroși, accelerăm din nou lucrurile în Dubai și explorăm potențiale parteneriate în afara Emiratelor Arabe Unite”, a declarat Paul Sowerby, co-fondator al My Second Home.