PradaSphere într-o expoziție de excepție la Hong Kong

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-11-2014

în: News & Features

Pradasphere-Hong-Kong

După succesul enorm pe care l-a înregistrat în cadrul expoziţiei de la Harrods, brandul italian Prada, a hotărât să câştige admiraţia asiaticilor printr-un spectacol ţinut la Hong Kong în această luna. Pradasphere, este numele conceptului care are la bază explorarea universului Prada, unde vizitatorii pot admira cele 60 de ţinute iconice din colecţiile ultimelor 30 de ani.

Situat în portul oraşului, în partea de sus a Central Ferry Pier 4 cu vedere spre Kowloon, construcţia special amenajată pentru expoziţie, va acoperi întregul dig pe toată perioada evenimentului de pe 18 noiembrie până pe 5 decembrie.

Pe lângă prezentarea unor genţi iconice, pantofi şi materiale prețioase, vor fi ilustrate şi colecţii cu imagini şi clipuri video din arhiva companiei create în colaborare cu autori ca Wes Anderson şi Roman Polanski, Ridley Scott şi Yang Fudong. De asemenea Pradasphere va scoate în evidenţă colaborări cu arhitecţi precum Rem Koolhaas şi Herzog & de Meuron.

Astfel, există un motiv în plus pentru a vizita minunatul oraş Hong Kong, care te va introduce în atmosfera Prada în cel mai original mod posibil.

pradasphere-handbags-600x400 Pradasphere-Key-pieces-600x400