James Cameron și-a scos casa la vânzare pentru 33 de milioane de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-07-2023

în: News

James Cameron

După aproape două decenii, legenda vie James Cameron, în vârstă de 68 de ani, a spus adio reședinței sale californiene de 102 acri pentru suma de 33 de milioane de dolari. Cameron a locuit la Hollister Ranch împreună cu soția sa, Suzy Amis Cameron. Interesant este faptul că soții Cameron au devenit proprietari ai fermei la sfârșitul anilor 1990, după ce au cumpărat-o cu doar 4,3 milioane de dolari.

Reședința de lux include o casă principală de 8.000 de metri pătrați cu cinci dormitoare și șase băi și un hambar de 24.000 de metri pătrați cu porci, capre și măgari. De asemenea, are o casă de oaspeți de 2.000 de metri pătrați, un teren de tenis și un heliport, printre alte facilități somptuoase.

A-listerul de la Hollywood a petrecut ani de zile reamenajând spațiul pentru a-l face după bunul său plac, asemenea unei stațiuni hawaiiene. Frumoasa casă primitoare cu vedere la ocean are o piscină mare, în stil lagună, împrejmuită de palmieri. În interior are un șemineu care separă bucătăria realizată integral din lemn și spațiul de luat masa de livingul vast, o sală de gimnastică bine echipată, un teatru, birouri duble și o sală de jocuri.

În această casă, regizorul James Cameron a început să scrie superproducția Avatar.

Galerie Foto