Beyoncé este prima femeie de culoare care reprezintă Tiffany & Co

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-08-2021

în: News

Beyoncé

Beyoncé scrie istorie! Artista este prima femeie de culoare care devine imaginea Tiffany & Co. Și nu este singura noutate. În noua campanie a brandului de bijuterii, Beyoncé apare alături de soțul ei Jay-Z, fiind prima dată când cuplul reprezintă un brand.

Tiffany & Co a dezvăluit prima parte a campaniei „About Love”, care îi portretizează pe Beyoncé și pe Jay-Z. Cântăreața poartă Diamantul Tiffany, un diamant din secolul al XIX-lea, de 128.54 de carate, care a fost purtat anterior doar de trei persoane, printre care se numără și Audrey Hepburn în filmul “Breakfast at Tiffany’s”. 

Beyoncé

Celebrul diamant Fancy Yellow purtat de Beyoncé este așezat pe un lanț înfrumusețat cu peste 100 de diamante. Inestimabilul colier se asortează cu inelul artistei cu diamante galbene de 22 de carate, acestea fiind două dintre numeroasele bijuterii pe care le poartă pe tot parcursul campaniei. 

Beyoncé

Jay-Z poartă legendara broșă Bird on a Rock a lui Jean Schlumberger, reconstruită sub forma unei perechi de butoni de manșetă unici. Superstarurile pozează în fața picturii lui Jean-Michel Basquiat din 1982 „Egal cu Pi”. 

Beyoncé

“Beyoncé și Jay-Z sunt epitomul poveștii de dragoste moderne . Având în vedere că suntem un brand care a susținut întotdeauna dragostea, forța și exprimarea de sine, nu ne-am putea gândi la un cuplu mai iconic care să reprezinte mai bine valorile Tiffany. Suntem onorați că familia Carters face parte din familia Tiffany”, a declarat Alexandre Arnault, vicepreședinte executiv al produselor și al departamentului de comunicare al casei de bijuterii Tiffany & Co.