Cea mai scumpă invitație din lume!

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-11-2019

în: News

Shawn “Jay-Z” Carter a dus ideea de VIP la un nivel care depășește imaginația. Miliardarul american a trimis, pe post de invitații la Gala Fundației Shawn Carter, mai multe ceasuri Rolex.

Imaginați-vă supriza plăcută pe care au avut-o colegii acestuia de breaslă când au deschis invitația. De regulă, acestea sunt nominale și se tipăresc pe hîrtie laminată, elementul de eleganță fiind dat de fonturi, grafică și design. Kasseem Dean (Swizz Beatz) și Robert Rihmeek Williams (Meek Mill) au postat pe Instagram Story experiența cu invitația pe care au primit-o la Gala Fundației Shawn Carter. Aceștia au descoperit în pachet o sticlă prețioasă de șampanie Armand de Brignac (brandul lui Jay-Z) și un incredibil ceas Rolex.

Vorbim despre modelul Daytona Rolex, al cărui preț variază de la 12.400 de dolari (varianta Oystersteel, 40 mm) până la 43.700 de dolari (pentru modelul Everose, 40 mm). Prețul unei sticle de șampanie Armand de Brignac începe de la 300 de dolari și poate ajunge la câteva mii.

Gala Fundației Shawn Carter va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni la hotelul Seminole Hard Rock din Hollywood. Petrecerea va continua la un cazino și va include un turneu de blackjack la care vor participa inclusiv Alicia Keyes și Robert Williams. Printre celebritățile care au confirmat prezența la eveniment se numără Beyonce și DJ Khaled, iar organizatorii au refuzat să dezvăluie câte invitații VIP cu Rolex au fost expediate. Jay-Z își propune, prin aceste evenimente, să strângă fonduri pentru a sprijini copiii și tinerii aflați în dificultate prin burse de studiu, pregătire profesională și academică.

 

Energy Expo 10-13 octombrie