Samsung lansează noul Galaxy AI, amplificat de seria Galaxy Z

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-07-2024

în: News

Samsung

Samsung Electronics a anunțat lansarea noilor dispozitive wearables: Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring. Aceste inovații sunt menite să extindă capacitățile Galaxy AI, oferind utilizatorilor experiențe integrate de sănătate digitală.

Galaxy Watch7: Un Partener de Încredere pentru Sănătatea Zilnică

Galaxy Watch7 este conceput pentru a oferi o înțelegere holistică a stării de sănătate a utilizatorilor. Acesta oferă peste 100 de antrenamente și funcții avansate de monitorizare a sănătății, inclusiv un nou algoritm AI pentru analiza somnului și monitorizarea ritmului cardiac.

Galaxy Watch Ultra: Performanță și Durabilitate

Galaxy Watch Ultra este cel mai avansat smartwatch Samsung până în prezent. Acesta combină caracteristici premium de durabilitate, precum un cadru din titan și rezistență la apă, cu funcții avansate pentru monitorizarea fitness-ului și a sănătății, inclusiv o nouă zonă de antrenament personalizată și măsurători precise pentru ciclism.

Galaxy Ring: Monitorizare Discretă a Sănătății

Galaxy Ring oferă o abordare simplă și discretă a monitorizării sănătății, fiind dotat cu tehnologie avansată în forma unui inel elegant. Acesta oferă monitorizare continuă a sănătății și un algoritm AI pentru analiza somnului, contribuind la îmbunătățirea obiceiurilor de somn ale utilizatorilor.

„Produsele noi din colecția noastră de wearables integrează cele mai avansate tehnologii și inovații Samsung, pentru a-ți oferi posibilitatea de a prelua controlul asupra sănătății tale prin soluțiile noastre de asistență medicală preventivă”, a declarat TM Roh, Președinte și Șef al Diviziei de Mobile eXperience în cadrul Samsung Electronics. „Inteligența, sfaturile și informațiile furnizate de Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring vor ajuta utilizatorii să transforme datele în informații semnificative și să creeze noi experiențe inteligente în ceea ce privește sănătatea.” 

Galaxy Watch7 și Galaxy Watch Ultra vor putea fi precomandate începând cu 10 iulie, iar disponibilitatea generală va începe pe 24 iulie. Cei care precomandă vor beneficia de e-vouchere pentru achiziții ulterioare de produse sau accesorii Samsung.

Prin lansarea Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring, Samsung își reafirmă angajamentul de a îmbunătăți sănătatea digitală a utilizatorilor prin tehnologii avansate și inovații continue.

Pentru mai multe detalii și actualizări despre disponibilitate, vizitați samsung.com/ro.

Energy Expo 10-13 octombrie