BACKSTAGE AT DOLCE&GABBANA: MILLENNIALS TOKYO

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 13-10-2017

în: Beauty

Dolce & Gabbana a creat un spectacol de modă unic în cadrul Isetan Shinjuku – department store. Pentru această ocazie specială, Shiseido Group, ce deține licența Dolce & Gabbana Beauty, și-a oferit sprijinul pentru crearea beauty look-ului în cadrul spectacolului.

Viziunea designerului a fost completată de un aspect de make-up care evidențiază o piele perfectă cu un ten impecabil finisat, ochi de felină accentuați de sprâncene soft și buze superbe: o combinație neașteptată între aspectul iconic Dolce & Gabbana și estetica frumuseții japoneze.

Pasul 1

Un ten impecabil a fost realizat pornind de la Perfect Luminous Creamy Foundation, aplicat de la centrul feței spre urechi pentru a spori frumusețea naturală. O culoare naturală a scos în evidență obrajii cu o atingere cremoasă de Rosa Calizia 20 pe pomeții obrajilor și în sus spre urechi. Iluminatorul cremos din Rosa del Mattino 60 a fost apoi aplicat pentru o strălucire naturală.

Pasul 2

Aspectul de ochi de felină a fost realizat cu Perfect Mono Eyeshadow in Gold Dust 20, aplicat peste pleoape și colțul interior. Nuanțele complementare ale albului pur mat și aurului moale de la The Quad Eyeshadow in Desert 123 au fost amestecate și aplicate cu o pensulă de-a lungul pliului pleoapelor pentru a crea adâncime. Ulterior, celelalte două nuanțe de căpșuni calde și cacao au fost amestecate și aplicate  sub pleoape.
Pentru o definiție clară, creionul Kohl in True Black 1 a fost aplicat până la marginea interioară a ochilor. Linia superioară a genelor a fost amplificată de o linie definită de Emotioneyes High Definition Eyeliner Stylo in Nero 1, desenată cu precizie de-a lungul liniei genelor superioare, pentru a adăuga un finisaj intens al pielii. Pe genele curbate, straturile de Passioneyes Mascara din Nero 1 au fost aplicate acordând o atenție deosebită colțurilor exterioare pentru definiție și finisare volumizantă. Sprâncenele au fost sculptate cu Emotioneyes Brow Powder Duo in Natural Brunette 2, într-o nuanță care corespunde culorii părului, folosind partea largă a creionului, cu lovituri ușoare și netezire pentru a umple culoarea spre exterior până la capătul frunții. 

 

Pasul 3

Culorile îndrăznețe și vii au accentuat buzele, pentru aspectul exuberant și sofisticat, realizat cu rujuri Dolce Matte care se potrivesc perfect spiritului stilului militar japonez: roșii pasionate, nuante de burgund, roz vibrant în textură mată. 

Pasul 4

Unghiile naturale au fost create cu Lacul de unghii în Bella 210 pentru o atingere delicată și feminină.

Din 4 octombrie până pe 10 octombrie, Dolce & Gabbana desfășoară o activitate pop-up intitulată #DGMillennials la magazinul flagship Isetan Shinjuku, Tokyo, invitând clienții la o editie limitată ready to wear si o colectie de accesorii.Pentru această ocazie specială, Lipstick Dolce Matte va fi disponibil pentru cumpărare pentru prima dată în Japonia. 

Un serviciu personalizat de gravare manuală va fi oferit pe orice achiziție personalizată de Dolce Matte Lipstick and Velvet fragrances.

 

 

 

Energy Expo 10-13 octombrie