Le Dîner en Blanc – Bucharest

Scris de Luxury
Publicat la data de: 26-07-2017

în: News

Îmbracă-te în alb, fii original (dar respectând dress code-ul Dîner en Blanc) şi vino la cel mai mare picnic din lume! Dîner en Blanc este un eveniment mondial, întins pe șase din șapte continente, iar anul acesta va avea loc în București.

Înființat cu aproape 30 de ani în urmă, Le Dîner en Blanc de Paris a evoluat de-a lungul anilor, devenind o tradiție „très chic”, ajungând să fie organizat în peste 70 de orașe din 25 de țări și a câștigat peste 100.000 de prieteni noi în întreaga lume. Fiecare eveniment este condus de pasionați organizatori locali care s-au îndrăgostit de concept și care au dorit să-l aducă în orașul lor, adăugându-și propriul fler local, respectând valorile de bază ale evenimentului. Împreună cu Parisul, New York, Los Angeles, Tokyo, Montreal, Sydney, Singapore, Mexico City, Bucureștiul va găzdui cu mândrie primul său Dîner en Blanc!

Începând de astazi, 26 iulie, doritorii își vor putea achiziționa bilete la cel mai mare picnic bon-vivant, ce va avea loc pe 24 august, într-o zonă STRICT SECRETĂ din București.

Biletele vor fi disponibile la doua categorii de preț, 175 de lei / persoana( acces general ) și 375 de lei / persoana( acces general + food & drinks). Acestea se pot achiziționa online: https://www.livetickets.ro/diner-en-blanc-bucharest.

Locația este strict secretă, dar va fi dezvăluită în ultimul moment miilor de oameni care au așteptat cu răbdare să afle unde va avea loc „Dîner en Blanc”. Mii de oameni, îmbrăcați cu toții în alb se întâlnesc pentru un „picnic chic” într-un spațiu public.