Cash Your Luxury by Silvia Ababe Get paid now for your designer items!

Scris de Luxury
Publicat la data de: 17-07-2017

în: Fashion

Cash Your Luxury este spațiul destinat exclusiv obiectelor de lux. Da, acum vă puteți transforma accesoriile de lux pe care nu le mai purtați în numerar cu plata pe loc, fără consignație sau listă de așteptare. Cum funcționează acest concept? Este simplu. Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi un formular cu informaţii care includ descrierea genţii, bijuteriei sau ceasului dumneavoastră de lux, iar experţii Cash Your Luxury vor reveni cu o ofertă atractivă în cel mai scurt timp.

Cash Your Luxury vă prezintă cea mai cool idee de shopping într-un concept atractiv dezvoltat de Silvia Ababe, expresia stilului desăvârşit. Viziunea ei revoluţionară asupra vânzării şi cumpărării de genţi, bijuterii şi ceasuri de lux a permis crearea celei mai simple şi atractive destinaţii de cumpărături, într-o manieră accesibilă şi întotdeauna în pas cu ultimele trenduri. Noțiunea de obiecte de lux deţinute anterior reprezintă o variantă convenabilă pentru toată lumea, întrucât unele mărci de top nu oferă reduceri și nu vin cu oferte speciale. Cash Your Luxury este partenerul dumneavoastră de încredere, în acest sens, ce face procesul de vânzare-cumpărare uşor şi sigur, obiectele de lux la care visați devenind astfel accesibile cu ușurință.  

„Prin «Cash Your Luxury» îmi doresc să clădesc o afacere prosperă, care vine în sprijinul nevoilor societăţii în care trăim. În acest sens am construit o pagină online, www.cashyourluxury.com, unde îmi doresc să strângem o comunitate cât mai numeroasă, îndeplinind şi nevoile clienţilor aflaţi în alte oraşe sau ţări. Însă pe viitor intenţionez să deschid un magazin dedicat afacerii într-un spaţiu uşor accesibil, cald şi primitor”, spune Silvia Ababe.

În același timp, „Cash Your Luxury se adresează femeilor care sunt tot timpul în ritm cu moda, visează la ultimele colecţii şi, nu în ultimul rând, sunt consumatoare de lux. Ce ne-ar face pe noi, femeile, mai fericite decât să intrăm în posesia genţii, bijuteriei sau a ceasului la care visăm la o jumătate de preţ sau chiar mai puţin? Lucru valabil şi în cazul în care doriţi să puneţi ceva spre vânzare”, adaugă Silvia Ababe.

Toate obiectele sunt atent selecţionate, evaluate și examinate cu grijă de către echipa de experţi Cash Your Luxury by Silvia Ababe, al cărei crez în autenticitate și în livrarea unor servicii de o calitate ireproșabilă garantează satisfacția oricărui client. Catalogul produselor Cash Your Luxury este format din cele mai inspirate elemente ce provin din garderoba a zeci de utilizatori din întreaga lume. Această selecție răspunde așteptărilor specifice ale cumpărătorilor la nivel internațional.

Fie că este vorba despre o geantă, un ceas de lux sau o bijuterie aparţinând unei mărci consacrate, Cash Your Luxury by Silvia Ababe vine în întâmpinarea dumneavoastră cu soluția perfectă. Cash Your Luxury cumpără obiecte de lux deţinute anterior, manipulate și întreținute cu grijă şi delicatețe. Astfel, dacă dețineți bijuterii cu diamante sau de designer, marca Chopard, Cartier, Tiffany & Co., Harry Winston, Van Cleef & Arpels, Piaget sau Chanel, şi nu mai doriți să le purtaţi, Cash Your Luxury vă va face cea mai bună ofertă.

www.cashyourluxury.com

office@cashyourluxury.com

+40/748 777 000