Amprente by KULTHO x M.MARQUISE – for remarkable women

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 11-05-2023

în: Fashion

Amprente

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, iar atunci când sunt asortate cu o ținută uimitoare, formează un duo perfect. Colecția Amprente by KULTHO x M.MARQUISE celebrează femeile remarcabile, întruchipând imaginea femeii moderne, sofisticată și elegantă. Piesele vestimentare ale acestei colecții, lucrate cu măiestrie și detalii prețioase, sunt completate de bijuterii rafinate, care surprind esența grației și a strălucirii fiecărei femei. 

Amprente

Prima si a doua poza

Inspirată de femeile remarcabile care ne înconjoară, Amprente este o colecție ce întruchipează puterea, frumusețea și grația femeilor care o poartă. Este un mix rafinat de bijuterii cu diamante și piese couture, ce reprezintă viziunea KULTHO și M.MARQUISE asupra femeii moderne.

Amprente

A 3-a si a 4-a poza

Bijuteriile KULTHO din colecția Amprente își găsesc outfitul-pereche în colecția M.MARQUISE omonimă, creând astfel echilibrul perfect între rafinament, modă și artă, unde fiecare piesă, fie că vorbim despre haine sau despre bijuterii, prezintă elemente de design unice care surprind esența frumuseții și stilului.

Amprente

A 5-a poza

Bijuteriile acestei colecții sunt o exprimare a savoir-faire-ului KULTHO și onorează amprenta pe care fiecare femeie o lasă în viața celor dragi, dar și a tuturor celor cu care interacționează de-a lungul timpului. În plus, Amprente onorează și amprenta pe care mâinile pricepute ale meșterilor KULTHO o lasă pe fiecare bijuterie, transpunând ideile în adevărate opere de artă.

Amprente

A 6-a poza

Linia de bijuterii este una rafinată, oferind o gamă de brățări, coliere, cercei și inele care completează perfect piesele vestimentare din colecție. Bijuteriile sunt realizate din aur și diamante, putând fi integrate perfect în outfituri pentru orice ocazie. Acestea pot fi descoperite în magazinele Kultho Diamonds din mallurile Băneasa și Cotroceni sau online, pe www.kultho.ro.

Amprente