Transylvania Beer, singura bere românească premiată la European Beer Challenge Londra

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-05-2021

în: News

Transylvania Beer

Transylvania Beer a devenit prima bere românească ce s-a afirmat la cel mai important concurs european de bere, European Beer Challenge Londra 2020.

Îmbrățișând principiile de producție ale unei rețete de origine bavareză de abație, Transylvania este singura bere românească doppelbock, ce se regăsește în trei sortimente: Amber Delight (bere ambră), After Dark (bere neagră) și HAB (bere blondă).

Sub privirea legendară a London Eye, cele mai interesante beri din lume s-au luptat pentru a-i impresiona pe exigenții judecători europeni de la Beer Challenge. Printre aceștia s-au numărat reprezentanți de marcă ai hotelului The Ritz, Bibendum și Venus Wine & Spirit Merchants PLC.

„Metoda de degustare Triple Blind Tasting folosită de European Beer Challenge înseamnă că judecătorilor nu li se transmite nicio informație despre probele de bere pe care le degustă. Nu pot vedea sticla. Nu știu din ce țară provine. Nu au nicio indicație a prețului. În plus, nu își discută părerile unii cu ceilalți. Deci câștigarea a trei premii la European Beer Challenge 2020, care constau în aur pentru Amber Delight, argint pentru After Dark și bronz pentru HAB, este o onoare enormă, fiind singura bere românească premiată pentru toate sortimentele din portofoliu”, spune Adrian Handrău, fondatorul HB Traditional Brewery.

Energy Expo 10-13 octombrie