Ansamblul High Residence – Design, arhitectură, confort

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-07-2016

în: Art & Design

Situat în zona Herăstrău – Şoseaua Nordului, High Residence este un proiect rezidenţial avangardist, care se distinge prin deosebita atenţie acordată detaliilor ce definesc un ansamblu rezidenţial exclusivist. Eleganța arhitecturii, funcţionalitatea împărţirii spaţiului și finisajele din gama premium se îmbină în mod armonios cu conceptul de eficiență energetică, imobilul dispunând de multe din atributele unei clădiri verzi.

Ansamblul High Residence oferă spre vânzare apartamente în Herăstrău – Şoseaua Nordului. Zona Herăstrău este cea mai bună zonă rezidenţială a Bucureştiului, situată lângă cel mai mare parc al Capitalei, denumit şi „plămânul verde al Bucureştiului”. De asemenea, este cotată ca fiind cea mai sigură zonă de locuit. Clădirile rezidenţiale construite lângă Parcul Herăstrău sunt imobile noi, cu arhitectură elegantă, de calitate superioară şi cu suprafeţe generoase.

Arhitectura întregului ansamblu de locuinţe este concepută estetic, cu ambiente spectaculoase gândite pentru viitorii locatari, rezultatul fiind o imagine elegantă, plină de stil şi personalitate. Concepută după principiile unei clădiri VERZI din Şoseaua Nordului, High Residence a folosit termoizolaţie cu rocă bazaltică (20% în plus eficiență faţă de polistiren), ferestre din lemn triplustratificat esenţă Meranti, panouri solare pentru apă caldă menajeră, iluminare cu LED, încălzire în pardoseală (65% consum gaz versus calorifere) şi faţadă ventilată cu ceramică import Spania – Saloni.

High Residence este un proiect unic, spaţios, elegant, aflat în mijlocul naturii, cu o multitudine de facilităţi ce contribuie la întregirea confortului unei vieţi moderne. Poziționarea sa este ideală, într-o zonă rezidenţială de top a Bucureştiului, care oferă locuitorilor săi ce este mai bun: cel mai mare parc al oraşului, restaurantele cele mai apreciate, cele mai căutate saloane de înfrumuseţare şi Spa, cele mai solicitate centre de sport. Cel mai bine cotate şcoli sunt în zona de nord, la câteva minute de mers cu maşina, tot acolo unde se află, de altfel, și cea mai mare zonă de shopping din Bucureşti: Băneasa Shopping City.

DESIGN ŞI ARHITECTURĂ
Proiectul este structurat 2S+P+5+6R şi oferă 36 de apartamente cu două, trei şi patru camere, precum şi 55 de locuri de parcare situate în garajul subteran, pe două niveluri. Spaţiul verde din faţa imobilului beneficiază de iluminat ambiental, oferind rezidenților o oază de linişte în inima Bucureştiului. Blocul este dotat cu rampă lină, utilă deopotrivă pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi sau cu căruciorul pentru copii. Pentru siguranța deplină a locatarilor, accesul în imobil se face printr-o zonă de recepţie asistată în permanență de un personal de pază. Zona de lobby elegantă are pereţii placaţi cu granit şi este prevăzută cu canapele din piele. Două lifturi Schindler, cu o capacitate de șase persoane, fac legătura între cele două niveluri de garaj subteran, parter şi etajele superioare, iar accesul către cele șase apartamente situate pe fiecare nivel se face prin spaţii comune amenajate cu stil.

AGENT EXCLUSIV DE VÂNZĂRI – NORDIS
Nordis este reprezentantul exclusiv de vânzări pentru ansamblul High Residence. Cu o experienţă de peste opt ani în domeniul imobiliar, compania de consultanţă imobiliară Nordis îşi desfăşoară activitatea în zona de centru – nord a Bucureştiului, specializându-se pe sectorul imobiliar rezidenţial high-end. Compania oferă consultanţă imobiliară pentru intermedierea de tranzacţii imobiliare, vânzarea de proiecte imobiliare, managementul investiţiilor şi dezvoltare imobiliară, administrarea de imobile.

CONTACT:
www.highresidence.ro
emanuel@nordis.ro
0732.100.441