DESCOPERĂ KUXA.RO / TESTIMONIALE – Sursa ta de inspirație pentru cele mai frumoase proiecte

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-07-2021

în: Art & Design

KUXA studio îți pune la dispoziție peste 300 de proiecte realizate în România, și nu numai. Portofoliul KUXA studio include și zeci de bucătării montate în toată Europa. Mai mult, fiecare proiect este însoțit de feedback-ul clienților. Singurii de pe piață care monitorizează în timp real satisfacția clienților, echipa de designeri urmărește constant evoluția proiectelor în toate etapele sale – post-vizită, post-ofertă și post-instalare, prin intermediul celor trei formulare de feedback. Astfel, din cele peste 5.000 de bucătării proiectate și montate, 83% dintre clienți recomandă serviciile KUXA studio cu notă maximă după instalarea bucătăriei. 


Peste 300 de proiecte realizate de echipa KUXA studio.
Descoperă filtrele pe kuxa.ro/testimoniale.

KUXA studio promovează doar bucătării reale, nu poze de revistă editate sau randări. Fiind fotografiate direct în locuințele clienților, reușesc să surprindă cât mai bine realitatea dintr-o bucătărie deja utilizată, cu decorațiunile și accesoriile personale. Astfel, găsești pentru fiecare proiect toate informațiile de care ai nevoie: stilul bucătăriei, dimensiunile, tipul configurației, dar și aparatura integrată. Practic, este o reală sursă de inspirație, cu proiecte aplicate, care te va ajuta să înțelegi mai bine ceea ce îți dorești, dar și cum s-ar integra un anumit design în spațiul tău. 

Sute de proiecte, mii de idei de amenajare a bucătăriei. Acum ai posibilitatea să filtrezi proiectele în funcție de diferite caracteristici: stilul, dimensiunile, forma, culoarea și finisajul frontului, tipul blatului, mărcile de electrocasnice și sanitare, și multe altele. 

Ce stil mi se potrivește? Descoperă pe kuxa.ro/testimoniale peste 100 de proiecte în stil clasic și alte peste 200 de proiecte în stil modern. În timp ce bucătăria clasică este cu adevărat atemporală, mereu elegantă și versatilă, stilul modern surprinde prin caracterul contemporan. Gama de bucătării clasice și moderne acoperă toate cerințele în materie de design și funcționalitate. Poți alege dintr-o gamă de culori extrem de variată, materiale sofisticate, dar și nenumărate variante de configurare. 

Oare pot avea o insulă într-o bucătărie de 4,8 x 2,8 metri? Forma configurației și dimensiunile bucătăriei sunt două elemente care influențează cel mai mult designul unei amenajări. Pe site-ul KUXA studio ai posibilitatea să filtrezi proiectele în funcție de dimensiunile încăperii, dar și de forma configurației. Vizualizând modul în care se integrează bucătăria direct în locuințele beneficiarilor, va fi mai ușor să îți dai seama de diferențele între diferitele configurații, dar și care corespunde cel mai bine necesităților și dorințelor tale.

Descoperă stilul de proiectare al designerilor KUXA – fiecare designer KUXA studio are un stil unic de proiectare, iar dacă ești curios, poți vedea portofoliul fiecăruia selectând filtrul cu numele designerului preferat. Fiecare designer propune soluții ergonomice, estetice și adaptate bugetului tău, ceea ce presupune și foarte multe cunoștințe tehnice. Mai mult, pentru un proiect de cea mai bună calitate, vei avea nevoie nu doar de un designer priceput, ci și de o echipă competentă și completă: de la designer, la montatori.

Îți dorești o bucătărie albă, cu finisaj mat și mâner frezat în cantul frontului, dar nu știi dacă va fi alegerea potrivită din punct de vedere estetic? Acum poți filtra proiectele și în funcție de culoarea și finisajul frontului, împreună cu tipul de mâner ales. Vizualizând varietatea de bucătării în funcție de aceste criterii, vei ști exact ce îți dorești atunci când discuți pentru prima dată cu un designer KUXA studio. 

Proiectele de amenajare KUXA studio includ și elemente personalizate specifice. În secțiunea DETALII, poți alege să filtrezi proiectele în funcție de anumite caracteristici specifice personalizate – bucătării cu băncuță pentru depozitare, construcții tip jardinieră, insule cu loc de luat masa, plite BORA cu hotă integrată poziționate pe insulă sau la geam și chiar extensii pentru zona de living. În aceeași categorie, se regăsesc acele elemente de design solicitate cel mai des de către clienți și cele mai deosebite din punct de vedere estetic, funcțional și ergonomic. 

Îți dorești o bucătărie cu un design minimalist, fără corpuri suspendate? Aplicând filtrul BORA la perete, vei vedea exact care sunt opțiunile de amenajare. Cu plitele BORA, ai libertate în proiectare și multiple variante de design. Poți include polițe cu rol decorativ, o placare de perete în continuarea blatului de lucru sau poți crea o conexiune între bucătărie și zona de living.

Ai o bucătărie cu o configurație atipică, iar singura soluție de amenajare este plasarea plitei în dreptul geamului? Cu plitele BORA, montarea hotei deasupra geamului nu mai este un impediment, pentru că ele pot fi montate chiar în fața geamului, având hotă încorporată. Vezi opțiunile de amenajare cu plita BORA la geam, selectând filtrul cu aceeași denumire în secțiunea menționată anterior. 

Intră și tu pe noua platformă kuxa.ro/testimoniale pentru a filtra cele peste 300 de bucătării reale KUXA studio în funcție de preferințele și nevoile tale. 


Programează-ți vizita în showroom-ul KUXA pentru a stabili împreună cu un designer detaliile de amenajare ale bucătăriei tale.