Monaco Yacht Show revine în septembrie cu cea de-a 32-a ediție

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-07-2023

în: NauticNews

Monaco Yacht Show

Evenimentul anual Monaco Yacht Show (MYS) revine în acest an cu cea de-a 32-a ediție, care se desfășoară între 27 și 30 septembrie în emblematicul Port Hercule din Monaco. Evenimentul dedicat pasionaților de iahturi și promotorilor din industrie care se organizează încă din 1991, MYS este considerat vârful de lance al industriei de yachting – o expoziție internațională care reunește cele mai impresionante superyachturi și megayachturi din întreaga lume, sărbătorind stilul de viață aventuros și spiritul de inovație.

Ediția din acest an a MYS include, de asemenea, un centru dedicat sustenabilității, care promovează importanța practicilor eco-responsabile în domeniul yachting-ului. Expoziția este organizată sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Serenisime, Prințul Albert al II-lea de Monaco.

Monaco Yacht Show

Show-ul este împărțit în două zone principale de expunere: pe apă și la chei. În larg, vor fi expuse 120 de iahturi și aproximativ 50 de tenderuri de lux. Pentru pasionații care sunt în căutarea unui iaht nou, MYS oferă oportunitatea de neegalat de a vedea cele mai recente modele și tehnologii din domeniul yachting-ului – de la superiahturile elegante și moderne la megaiahturile clasice și atemporale. Vizitatorii vor avea ocazia să se consulte cu cei mai importanți brokeri de iahturi, constructori, arhitecți navali și designeri care pot oferi sfaturi de specialitate și îndrumare în procesul de achiziție.

În prima zi a expoziției, accesul la zona Dockside este rezervat proprietarilor de superyacht și navigatorilor interesați. Aceasta va fi o șansă excelentă de a urca la bord și de a vedea îndeaproape măiestria cu care se construiesc aceste nave magnifice.

Monaco Yacht Show

În afară de iahturi, MYS a selectat 560 de companii care reprezintă excelența și inovația în industria de yachting pentru a-și prezenta cele mai recente creații. Fie că este vorba de o companie de charter de lux care propune destinații exotice, de un bucătar sau mixolog care să creeze meniuri personalizate sau de un furnizor de echipamente pentru sporturi nautice care să ofere experiențe unice, MYS este locul perfect pentru a descoperi aceste servicii pe care le puteți adăuga la propria aventură de yachting. În ultimii ani, MYS și-a extins oferta expozițională pentru a include și alte piețe de lux legate intrinsec de arta superyachting-ului, cum ar fi companiile de soluții tehnologice pentru yachting, producătorii de mașini și motociclete de lux, alături de elicoptere și constructori de avioane private.

Cu conferințe exclusiviste, ateliere de lucru, cocktailuri și evenimente găzduite de mărci de iahturi și companii de lux, spectacolul oferă o gamă largă de activități și evenimente pentru ca vizitatorii să se întâlnească cu alți proprietari de superyacht, entuziaști și experți din industrie pentru a împărtăși povești și a afla despre tendințele viitoare din domeniul yachtingului. Fie că sunteți un proprietar de superyacht experimentat sau un iubitor al mării novice în domeniu, Monaco Yacht Show 2023 este destinația supremă pentru a vă cufunda în lumea fascinantă a yachtingului.