Imperia Luxury Home aniversează primul an cu reduceri unice de 30% în showroom

Scris de Luxury
Publicat la data de: 04-06-2021

în: Art & Design

La aniversarea primului an de la deschiderea showroom-ului din București, Imperia Luxury Home te răsfață cu produse care nu au egal. Profită de reducerea oferită pentru a intra în posesia celor mai valoroase produse pentru casă pe care le-ai căutat mereu și le-ai visat!

Imperia Luxury Home pune la dispoziția clienților români cele mai prestigioase mărci din Italia, branduri a căror calitate a fost dovedită în timp. De la saltele, lenjerii de pat și pilote, până la parfumuri de cameră și accesorii de baie prețioase, produsele emană spiritul artizanilor italieni și garantează o experiență confortabilă și luxoasă de utilizare în locuință.

Astfel, în perioada 1-30 iunie, poți beneficia de o reducere de 30% la produsele din stoc, direct în showroom-ul situat pe strada Promoroacă, nr. 8-10, sector 1. 

La Imperia Luxury Home, credem că tot mai mulți români trebuie să aibă oportunitatea de a-și amenaja locuința cu branduri de top care sunt recunoscute de clienții premium din toată lumea.

Imperia Luxury Home

CULTI Milano – magia parfumurilor pentru locuință
Îmbinând aromele originale din ingrediente naturale cu un design elegant al sticluțelor de parfum, CULTI Milano este ales de peste 30 de ani de către oamenii care apreciază luxul în cele mai mici detalii.

Principiile creative ale fondatorului CULTI au condus și la crearea primului difuzor cu bețe de ratan, inovația care a deschis drumul parfumurilor exclusiviste „Made in Italy” în case din toată lumea. Magia parfumurilor CULTI și puterea lor de a surprinde reprezintă afirmarea spiritului pur italian al bunului-gust și respectului acordat ingredientelor naturale. 

DaunenStep – brandul născut pentru a fi liderul incontestabil în materie de pilote și perne
Arta confecționării de plăpumi și perne din puf a fost perfecționată de DaunenStep, producătorul din nordul Italiei care în mai bine de 110 ani a inovat în permanență pentru a desăvârși experiența odihnei și relaxării. Toate pilotele, pernele și accesoriile pentru pat se bazează doar pe materii prime naturale. 

Produsele DaunenStep ocupă poziția detașată de lider în categorie și oferă confortul suprem pentru clienții care vor odihnă de calitate.

Dea – lenjerii luxoase din cel mai scump bumbac
Măiestria mânuirii cu atenție a celor mai fine stofe pentru crearea unor piese contemporane de lux pentru confortul suprem în dormitor și baie este misiunea pe care Dea o urmărește încă de la înființare, ca un brand 100% italian.

De la lenjerie, cuverturi și fețe de pernă, până la covorașe, prosoape și alte articole pentru baie, Dea livrează, la cele mai înalte standarde, piese pentru cei care vor să se bucure acasă de cel mai ridicat confort și stare de bine. Cele mai fine lenjerii Dea sunt confecționate din cel mai valoros bumbac din lume, produs în Statele Unite ale Americii.

Dorelan – saltele inovatoare pentru cel mai bun somn
Somnul bun are contribuții semnificative pentru sănătate, longevitate și o stare de bine care este greu de descris în cuvinte, iar Dorelan a înțeles acest lucru mai bine ca oricine. Cu o tradiție de peste 50 de ani în producția saltelelor de calitate „Made in Italy”, compania oferă soluții luxoase potrivite pentru cele mai somptuoase locuințe.

Filosofia manufacturii unei saltele care oferă cel mai bun somn a fost perfectată de Dorelan în ultimele decenii. Brandul este conceput pentru a fi lider incontestabil, fabricând produse care nu au egal. Excelența definește întreg portofoliul Dorelan, pornind de la saltele, paturi, rame de pat și somiere, până la huse de protecție, toppere și perne memory.

Fazzini și La Perla Home Collection – calitate și stil autentic italian
Cu o poveste care începe în urmă cu 45 de ani, Fazzini a devenit în Italia liderul pieței producției de textile, iar produsele de brand sunt apreciate pentru calitate și stilul autentic italian de către clienți din întreaga lume.

Designul Fazzini îmbină contemporaneitatea cu tendințele în materie de textile, pentru ca în casa fiecărui client să fie creată o atmosferă premium de confort și relaxare.

În armonie cu stilul rafinat al liniilor de lenjerie, La Perla Home atrage atenția și cucerește privirea datorită materialelor prețioase și nobile, care sunt folosite cu iscusință de artizani calificați cu tradiție extinsă în domeniu.

Blumarine Home Collection – lenjerii cu cristale Swarovski
Svad Dondi și Blumarine s-au unit pentru a realiza produse de designer care se concentrează pe evidențierea idealurilor romantice de feminitate, eleganță și seducție tacită.

Gama de produse include seturi de pat cu motive florale sofisticate și animale sălbatice, însoțite de brocart elaborat în nuanțe clasice, disponibile într-o gamă largă de țesături de înaltă calitate, precum satin, bumbac sau mătase. În colecțiile exclusiviste se găsesc și accesorii pentru baie. Iar pentru clienții care vor să iasă în evidență, există lenjerii de pat încrustate cu cristale Swarovski.

www.imperialuxuryhome.ro

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie