TOP cel mai bine îmbrăcate celebrități la Premiile Oscar

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 13-03-2023

în: Fashion

Premiile Oscar din 2023 au sărbătorit cele mai bune performanțe de film ale anului, dar toate privirile s-au îndreptat către covorul roșu acolo unde celebritățile au etalat look-uri uluitoare combinate cu momente de frumusețe sofisticate. Multe dintre vedete au ales modele care au îmbinat tradiționalul cu contemporanul, iar rezultatul a fost unul uimitor.

Pentru prima dată din 1961, covorul roșu al Oscarurilor nu a fost roșu; în schimb, a fost de culoarea șampaniei. Multă lume nici nu a observat acest detaliu, iar schimbarea de culoare nu a avut niciun efect asupra nivelului de opulență pe care vedetele l-au adus în cea mai importantă seara din industria cinematografiei. Printre celebritățile care au atras atenția prin ținutele purtate se numără Michelle Yeoh cu rochia ei Dior, Rooney Mara care i-a încântat pe fanii modei purtând o rochie albă Alexander McQueen, Cate Blanchett care a adus o pată de culoare cu rochia drapată Louis Vuitton.

Pe de cealaltă parte, nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos și au experimentat ținutele în moduri subtile. De exemplu, Austin Butler a ales un smoking negru elegant Saint Laurent, dar a condimentat lookul cu ajutorul cizmelor lăcuite, în timp ce compozitorul suedez Ludwig Goransson a preferat un stil Bode brodat, cu un design floral în defavoarea unui costum negru simplu.

Iată care au fost cel mai bine îmbrăcate celebrități la Premiile Oscar 2023.

Galerie Foto