Soral Technik – QUALITY DOORS & WINDOWS

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 09-08-2018

în: Art & Design

Sorin Cruțescu, SORAL TECHNIK:
„Diferențierea este una dintre cele mai importante activități strategice și tactice în care companiile trebuie să se implice în mod constant”

Așa cum prima impresie creată în cazul persoanelor contează poate cel mai mult în conturarea unei păreri, același lucru este valabil și pentru locuințele noastre. Este păcat ca o arhitectură deosebită sau de efect să fie umbrită de lipsa unor accesorii pe măsură. Sorin Cruțescu, director general SORAL TECHNIK, este de părere că accesoriile pentru locuință sunt extrem de importante și ne oferă o valoare reală investită, pentru orice proprietate, putând să o înnobileze.

Vom începe cu primul produs din portofoliu, și anume ferestrele. De ce este atât de important ca acestea să fie, totuși, din lemn?
Ferestrele și ușile din lemn oferă cea mai înaltă senzație de confort și constituie, în același timp, o parte valoroasă și decorativă a căminului nostru. Nimic nu poate înlocui frumusețea, naturalețea și căldura lemnului. Studiile efectuate arată că durata medie de viață a ferestrelor din lemn și a ușilor din lemn este de aproximativ 60 de ani, pe când durata de viață a celor din plastic sau din alte materiale este de aproximativ 20 de ani. Bineînțeles, acest lucru presupune și o investiție financiară mai mare. De asemenea, ferestrele și ușile din lemn stratificat nu poluează mediul. Un proiect este unicat, astfel că poate conține diferite elemente, de la ferestre cu forme speciale, ferestre pivotante, uși de balcon, uși culisante, până la uși armonice, toate acestea putând fi proiectate și realizate de partenerul german cu care colaborăm.

Pentru clienții care își permit o investiție financiară mai mare, cel mai înalt nivel tehnologic de ferestre îl reprezintă cele din lemn placat cu aluminiu. Lemnul, fiind o materie primă naturală, impune o senzație de confort și căldură, iar aluminiul conferă protecție maximă împotriva intemperiilor. Placarea cu aluminiu conferă o protecție sporită ferestrelor din lemn, astfel că acestea se vor menține în aceeași stare inițială pentru o perioadă lungă. Folosind lemn placat cu aluminiu, revopsirea lemnului la exterior dispare, deoarece nu este expus condițiilor meteorologice, iar suprafața de aluminiu nu necesită niciun fel de întreținere.

Produsele sunt astfel structurate să îndeplinească orice cerință. Astfel, au fost create diferite serii de produse, dintre care amintim: HF82, HF90, HF90WD, AHF105 Integral și AHF115 P.

După cum ați observat deja, numele companiei noastre este pe jumătate german, deci urmărim să avem aceeași abordare atunci când realizăm ceva pentru clienții noștri. Acest lucru se coroborează cu faptul că avem foarte multe produse germane în portofoliul nostru și suntem astfel obligați să respectăm și chiar să îmbunătățim standardele noastre și, implicit, ale pieței, într-un mod continuu. Pentru ca ai noștri clienți să beneficieze de tot ce este mai bun pe piața mondială, la ora actuală, am ales să lucrăm cu parteneri de prestigiu, la acest capitol menționând compania KNEER SÜD FENSTER din Germania.

Trecând la al doilea produs din portofoliul dumneavoastră, și anume ușile de intrare din lemn, ce anume le diferențiază față de alte produse din piață?
Ușa de intrare este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observă la o casă. Culoarea, stilul și condiția în care se află ușa de intrare spun foarte multe despre o locuință. O ușă de intrare elegantă și bine întreținută poate face diferența între o casă și cele din jurul ei.

O ușă de intrare calitativă înseamnă eficiență, durabilitate, design, intimitate, izolare termică și fonică, confort, siguranță.

Lemnul este materialul cel mai apreciat pentru ușile de intrare și ar trebui să fie prima opțiune. O ușă de intrare din lemn are o stabilitate excelentă în timp. Ușile de intrare din lemn sunt foarte primitoare, oferind un aspect tradițional, dar elegant în același timp. Aceste uși pot fi accesorizate cu aplicații din inox, furnire, diverse tipuri de sticlă, mânere din inox, alamă sau bronz, pentru a obține un design unic.

Firma SORAL TECHNIK reușește prin partenerul KNEER SÜD FENSTER să ofere produse pe care și clienții vestici le montează la casele lor. O parte din modele pot fi vizionate la showroom-ul firmei noastre, ca de altfel toate produsele pe care le comercializăm. Oferim inclusiv soluții constructive pentru uși de intrare destinate caselor pasive.

Pentru germanii de la KNEER SÜD FENSTER, calitatea nu este doar o deviză de marketing, calitatea înseamnă inovație. Diferențierea apare în primul rând de la utilizarea tehnologiei ROHLING TUR. Ce înseamnă? Foaia de ușă este realizată dintr-un
panou multistrat, care asigură planeitatea corectă, precum și izolație termică și fonică superioare.

Un alt avantaj este reprezentat de securitatea sporită, chiar pentru echiparea standard a ușii de intrare: sistem de închidere semiautomat, rozetă antiefracție, falț patentat anti-smulgere pe partea balamalelor.

Ca și în cazul ferestrelor, ușile de intrare din lemn pot fi placate la exterior cu aluminiu, caz în care designul este la cote maxime, pe lângă o protecție maximă la intemperii.

De asemenea, un gadget pe care firma SORAL TECHNIK îl promovează de ceva timp, iar clienții îi înțeleg necesitatea, este reprezentat de sistemul de acces FINGERPRINT.

Ce v-a determinat să alegeți producătorul german KNEER SÜD FENSTER?
Pe lângă calitatea ireproșabilă a produselor, m-a atras și filosofia de business a acestora.

Pornind de la aceste principii simple, compania KNEER SÜD FENSTER produce ferestre și uși de intrare de calitate de peste 80 de ani. În urma colaborării cu ei, vă pot garanta personal că sunt unii dintre cei mai eficienți furnizori din domeniu, la nivel internațional. Am apreciat întotdeauna grija cu care acest producător se gândește la cum va arăta viitorul.

Cu un efort minim energetic și inteligență maximă vom obține maximum de confort pentru ființa umană – acesta este viitorul în viziunea KNEER SÜD FENSTER și SORAL TECHNIK.

Ce are unic producătorul KNEER SÜD FENSTER? Acesta este singurul producător mondial de ferestre care a implementat conceptul Sentinel-Haus Institut. Specialiștii KNEER SÜD FENSTER sunt instruiți temeinic pentru a folosi doar materiale de construcție atent selecționate, cu emisii scăzute de carbon. Ferestrele acestea sunt de o „mare calitate” și datorită faptului că sunt realizate în conformitate cu liniile directoare ale conceptului Sentinel-Haus Institut, un concept care garantează sănătatea clienților care au ales această formulă.

În al doilea rând, ne întoarcem din nou la puterea absolută a lemnului. Lemnul a fost un material modern de milenii, în întreaga lume. Conține spirit, viață și putere dinamică, spre deosebire de orice alt material. Compania KNEER SÜD FENSTER, alături de SORAL TECHNIK reprezintă specialiștii absoluți în materie de ferestre și uși de intrare din lemn, oricare ar fi cererea clientului. Orice variantă sau construcție este posibilă, așa cum este posibilă și alegerea oricărei esențe de lemn (de la pin, molid, meranti, larice, stejar, până la esențe nobile de arțar, nuc, cireș și tec), precum și a unor nenumărate opțiuni pentru culoare.

Lemnul nu este ca nicio altă materie primă pentru acest „zeitgeist”. Este un mod de viață în creștere și este materialul viitorului, care economisește resursele. Clădirea cu lemn are o tradiție îndelungată. Luminozitatea sa caldă creează o atmosferă plăcută, o climă interioară sănătoasă, în care dumneavoastră și familia vă puteți reîncărca bateriile. Dimensiunile generoase ale ferestrelor vă transformă casa într-o oază plină de lumină a bunăstării și bucuriei de a trăi frumos.

KNEER SÜD FENSTER este cunoscut pentru calitate, perfecțiunea tehnică și soluțiile sofisticate.

Producătorul german folosește în mod exclusiv materiale de primă clasă de la companiile partenere verificate pentru fabricarea ferestrelor de înaltă calitate. Nimic nu este lăsat la întâmplare, de la tipul de lemn, grosime, geamuri, culoare, echipamente, accesorii, la unghiul de deschidere. Fiecare detaliu este adaptat la dorințele specifice ale clientului.

Grija față de mediu a fost îmbunătățită prin înlocuirea tâmplăriei vechi cu ferestre noi, izolate termic, care contribuie clar la echilibrul energetic global.

Un ultim argument pentru care să alegem produsele germane KNEER SÜD FENSTER prin intermediul SORAL TECHNIK?
Meritul nostru nu este decât alegerea producătorului în primă fază și, bineînțeles, realizarea impecabilă a proiectului – nu ne permitem să deviem deloc de la principiul calității germane. Înaintea clienților noștri, și noi am fost clienți în alegerea furnizorilor. Cu alte cuvinte, SORAL TECHNIK nu furnizează doar materia primă, SORAL TECHNIK realizează tot proiectul, aceasta însemnând consilierea tehnică și comercială a clientului, măsurătorile de execuție, până la proiectarea în amănunt a fiecărui element numit fereastră sau ușă. Dar pentru a realiza cele de mai sus într-o manieră impecabilă, am ales această firmă cu tradiție. Calitățile și avantajele alegerii KNEER SÜD FENSTER sunt indiscutabile și de netăgăduit: companie de mare tradiție, Made in Germany, de fapt numărul unu în Germania! Asta spune mai mult decât orice alt argument.

Adresă: Bd. Pipera 59, Voluntari, Ilfov
E-mail: office@soraltechnik.ro
Telefon: 0722.243.067
Website: www.soraltechnik.ro