Giulia Nahmany a lansat cartea “Merg mai departe – mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită”

Scris de Luxury
Publicat la data de: 09-06-2016

în: News & Features

Volumul apărut la Editura For You, prezintă procesul prin care vedeta a reușit să depășească momentele dificile din viață și, în special, din perioada extrem de grea cauzată de boala și decesul mamei sale. Cartea scrisă de Giulia Nahmany este o sursă de inspirație pentru toți cei care trec prin perioade dificile în viață, care au nevoie de un sprijin moral, de un sfat constructiv și de o direcție corectă pentru a depăși problemele momentului și a deveni mai încrezători în propriile forțe.

tily-niculae-giulia-nahmany-3

La evenimentul de lansare au participat persoane publice precum Stephan Pelger, Adina Buzatu, Geanina Ilieș, Mihaela Călin, Șerban Copoț, Andreea Runceanu (Amadeus), Nadine, Dana Săvuică, Ilinca Obădescu, Florentina Opriș, Tiy Niculae, actrița Manuela Ciucur, precum și admiratori și prieteni apropiați ai autoarei, iubitori de carte și interesați să afle detaliile din spatele confesiunilor emoționante și motivaționale așternute pe cele aproape 200 de pagini ale carții. Gazda evenimentului a fost Andra Soceanu, prezentatorea rubricii Meteo de la TVR. Invitații prezenți la Palatul Noblesse au asistat la discursul emoționant al autoarei, al Cameliei Soceanu, director al editurii For You, iar actrița Manuela Ciucur, cea care a interpretat rolul mamei Giuliei Nahmany în filmul Love by Design din 2014, a citit un pasaj din carte, mai exact, scrisoarea pe care autoarea i-o adresează regretatei sale mame, Daniela Drapel Nahmany.

geanina-ilies-mihaela-calin-autografe-giulia-nahmany

„Cartea însumează în paginile ei povestea aceasta simplă, dar atât de complicată a regăsirii mele. O poveste autobiografică pe alocuri, despre renunțare, despre putere, despre redescoperire, despre muncă, despre ambiție și determinare, despre tot ceea ce ne compune pe fiecare dintre noi, dacă știm și avem puterea de a ne înțelege și de a ne depăși toate angoasele. Și nu, nu este o introspecție, este pur și simplu un jurnal al luptei mele reale, fizice și spirituale cu mine însămi, o bătălie concretă și nemiloasă cu toate patimile și pornirile mele, cu dorințele și lașitățile mele, cu suferințele și nesiguranțele mele. Am plecat la acest drum pentru a le aduce celor aflați în impas o soluție pentru zbaterea lor aparent lipsită de șanse. Și, citindu‑mi rândurile, să se ajute să înțeleagă că nu sunt singuri și nici nu trebuie să abandoneze lupta ori speranța chiar dacă se simt astfel” – mărturisește autoarea în cuvântul înainte al volumului.

carte-giulia-nahmany7

Giulia prezintă în cartea sa cele 33 de adevăruri universale, simple, pe care le-a descoperit și grație cărora  a reușit să treacă peste orice impas din viață și să devină, în timp, mai puternică și mai încrezătoare în viitor și în forțele proprii. Volumul “Merg mai departe – mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită”, lansat de editura For You, este disponibil în toate librăriile din țară, cât și online pe www.editura-foryou.ro.

Galerie Foto