Colecția Basic by Stephan Pelger lansată pe noul shop online

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-03-2015

în: FashionNews & Features

Stephan Pelger este un designer vestimentar consacrat care s-a remarcat de-a lungul anilor prin creații exclusiviste, feminine și pline de creativitate. Ca orice designer care se respecta, acesta a lansat, în cadrul unui eveniment desfășurat în rafinata locație ICONIC by Camelia Șucu, o dublă provocare adresată exclusiv fashionistelor: noul shop online www.shop.stephanpelger.com împreună cu relansarea site-ului www.stephanpelger.com.

Eveniment lansare shop online Pelger

Conceput pentru a oferi o sesiune rapidă și plăcută de cumpărături, magazinul online se adresează publicului feminin care își dorește să achiziționeze produsele alese ca atare sau ”sur mesure” și este împărțit în 3 categorii: Basic by Stephan Pelger, Pret-a-Porter și Couture. Colecția Basic by Stephan Pelger va fi actualizată din două în două săptămâni cu modele purtabile în sezonul actual. Cumpărătoarele care își vor face cont pe www.shop.stephanpelger.com vor beneficia, în plus, față de experiența de showroom, de posibilitatea de a economisi timp, a le oferi celor dragi giftvouchers virtuale precum și de un wishlist unde pot adăuga piesele pe care și le doresc.

Ileana Badiu si Stephan Pelger

Evenimentul dedicat lansării oficiale a shop-ului online a fost o experiență completă în care online-ul a ieșit în offline într-un mediu elegant pornind de la locul în care s-a desfășurat, până la bufetul fusion sau băuturile rafinate de la Tequila Patron. Numeroase persoane publice, publicații de profil, televiziuni, dar și cliente fidele au răspuns invitației designerului de a-i fi alături.

Andreea Raicu si Stephan Pelger

Site-ul și magazinul online au putut fi vizualizate în timp real pe cele mai noi și performante tablete, laptopuri și smartphone-uri Lenovo, pentru o experienţă online completă, pe orice ecran pe care poate fi accesat magazinul virtual. Invitatatele lui Stephan Pelger au putut, de asemenea, îmbina moda cu domeniul auto, fiind provocate la un test drive cu Audi A1 Sportback, pus la dispoziție de Audi România prin Porsche România. Invitatele au primit la final un giftbag oferit de Sephora, împreună cu Lenovo.

Ana Morodan

„Începând cu această lună clientele mele, dar și fashionistele care adoră shopping-ul online au un motiv în plus să acceseze www.stephanpelger.com: noul shop. Colecția Basic by Stephan Pelger disponibilă acum doar online este compusă din piese/modele care refuză să îmbătrânească și care, în cei 10 ani de activitate, au fost printre cele mai căutate, dar și din multe piese en vogue” a declarat Stephan Pelger.