Saint Laurent lansează prima colecție de bijuterii

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 05-05-2023

în: JewelsNews

Saint Laurent

Saint Laurent pornește într-o nouă călătorie, de data aceasta în lumea bijuteriilor de lux. Brandul francez a anunțat săptămâna aceasta lansarea Saint Laurent Haute Joaillerie, o colecție de bijuterii fine, marcând o premieră pentru casă.

Deși brandul a creat întotdeauna accesorii, aceasta este prima colecție dedicată bijuteriilor și include inele, cercei, brățări și coliere realizate în aur galben, aur alb și diamante, multe dintre ele indicând semnătura Saint Laurent.

Saint Laurent

Concepută meticulos de către directorul de creație Anthony Vaccarello, Saint Laurent Haute Joaillerie prezintă bijuterii moderne, care vor rezista testului timpului. Colecția include brățări formidabile din zale, alături de cercei în forme geometrice și manșete asemănătoare celor purtate de zeițele grecești. Pe lângă acestea, linia de bijuterii mai include și inele și brățări de argint elegante, care fac referire la siluetele iconice Cassandre și Maillon, iar inițialele omniprezente ale mărcii sunt integrate fără efort în designul accesoriilor.

Saint Laurent

Saint Laurent Haute Joaillerie este formată din „piese funcționale, de colecție”, acestea fiind realizate pentru a fi atemporale. „Sunt în același timp moderne și potrivite pentru o utilizare nesfârșită în viitor, indiferent de anotimpuri și tendințe.”

Campania, care a fost filmată de Juergen Teller, îmbină brățările voluminoase cu rochii elegante de seară și arată că niciodată nu sunt prea multe bijuterii atunci când vine vorba de această colecție fabuloasă.

Colecția de bijuterii va fi disponibilă în magazinele emblematice selectate din întreaga lume.