Copiii vor adora noua mașină de jucărie de la Saint Laurent

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-04-2022

în: News

Saint Laurent

După ce a lansat plăci de surf, cuburi Rubik cu logo-ul brandului, echipament de schi, prezervative și o mulțime de alte obiecte care să ne atragă atenție, Saint Laurent a revenit din nou cu o ediție de lux. De data aceasta, brandul a lansat o mașină de jucărie care are un preț de 1300 de dolari.

Saint Laurent

Noua jucărie face parte din colecția Rive Droite și este diferit față de variantele obișnuite de pe piață. Baghera Rider înlocuiește corpul din plastic cu o bază mai puternică, iar volanul și piesele obișnuite sunt înlocuite cu unele speciale. Jucăria este realizată în colaborare cu Baghera și este, cel puțin, o operă de artă!

Saint Laurent

Mașina de jucărie de la Saint Laurent are o nuanță de gumă de mestecat, o șa și un volan cu imprimeu zebră contrastante. Deși are un preț ridicol, Baghera Rider reprezintă o completare excelentă pentru ansamblul Rive Droite al mărcii și este, de asemenea, suficient de ciudată pentru a fi pe placul unui colecționar.

Baghera Rider poate fi achiziționată online, precum și în magazin din locațiile Rive Droite din Paris și Los Angeles pentru 1300 dolari.