Noutăți pentru fiecare, de la Bentley

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-09-2021

în: AutoNews

Bentley

În primul rând, fabrica din Crewe anunță funcții și opțiuni noi pentru Bentley Flying Spur. Cea mai bună limuzină cu patru uși din lume a fost îmbunătățită și mai mult cu tehnologie sporită și confort în dotarea standard, împreună cu opțiuni noi și contemporane de furnir interior și o nouă vopsea exterioară – Cambrian Grey, care extinde paleta de vopsea standard la 63 de culori.

Opțiunea City Specification devine parte a dotărilor standard pentru modelul anului 2022. Aceste caracteristici includ: recunoașterea semnelor de circulație, deschiderea portbagajului hands free, caracteristici extinse de protecție, cameră cu vedere de sus, iluminare de bun venit și oglinzi cu estompare automată, precum și ionizator de aer. Acestea se adaugă caracteristicilor unuia dintre cele mai luxoase habitacluri de grand tourer.

Silențiosul Flying Spur beneficiază de aplicarea tehnologiei de ultimă generație pentru a oferi experiența cea mai bună în cabină. Zgomotul, vibrațiile și asperitățile – cunoscute în industria auto sub denumirea de NVH – au fost eliminate cu grijă, contribuind la faptul că Flying Spur nu este doar cel mai bun și mai luxos Grand Tourer cu patru uși din lume, dar oferă și performanțe acustice fenomenale.
În cabină, noile caracteristici includ opțiunea de furnir cu pori deschiși, care este finisat cu un lac ultra-subțire mat, exclusiv pentru protecție. Furnirele Liquid Amber, Dark Burr Walnut și frasin Tamo sunt toate disponibile într-un finisaj cu pori deschiși.

Bentley

Nici cei mici nu au fost uitați în minunatul univers Bentley. Balance Bike inspiră aventuri mari și mici. Bicicleta fără pedale îi învață pe copiii de la 3 ani în sus cum să-și țină echilibrul pe două roți, în timp ce capătă încredere să meargă cu bicicleta. Creată într-o gamă de culori ce se potrivește opțiunilor de vopsea disponibile clienților Bentley, Balance Bike a fost concepută cu aceeași atenție minuțioasă la detalii și stil caracteristice designului Bentley Motors.
Siguranța este întotdeauna primordială pentru Bentley. Astfel, o caracteristică exclusivă a Bentley Balance Bike este sistemul unic de frânare cu blocare de siguranță, oferind copiilor o putere de oprire mai mare, astfel încât să poată circula cu încredere.

Nu în ultimul rând, stilul de viață marca Bentley prezintă un nou parfum. Creată pentru cei cu spirit de învingător, cea mai recentă propunere de la Bentley Fragrances este un parfum pentru bărbați, îndrăzneț și picant, dar cremos și floral. Bentley Momentum Unbreakable îmbină ingrediente noi, de înaltă tehnologie, cu tradiții străvechi din parfumerie, pentru a crea un nou parfum irezistibil. Variantele de culoare, model și textură de pe recipientul placat cu piatră asigură faptul că nu există două exemplare identice – exact ca în cazul fasciilor de piatră disponibile ca opțiune de personalizare pentru mașinile Bentley.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie