Oppo se asociază cu Tom Ford pentru crearea unui smartphone cu ecran rulabil

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-03-2021

în: News

oppo - tom ford

Producătorul chinez de telefoane Oppo pregătește un nou slider phone realizat în parteneriat cu fashion designer-ul Tom Ford. Imagini cu noul smartphone Oppo X Tom Ford au fost publicate pe internet, iar viitorii cumpărători își pot face o idee despre cum va arăta spectaculosul telefon.

Modelul vine cu un ecran retractabil, care își mărește suprafața de afișare cu 80% când este deschis vertical. Practic, gadget-ul
are un panou de afișare vertical care se înfășoară/desfășoară ca un sul.
Conceptul de smartphone glisant Oppo X Tom Ford prevede un dispozitiv cu margini rotunjite și două cleme aurii pe laterale pentru o rulare ușoară a ecranului. Pe de altă parte, configurația cu trei camere foto încorporate într-un
cadru din piele pare a fi semnătura designerilor Tom Ford.

Modelul se remarcă printr-un aspect deosebit dat de combinațiile de culori, bej și maro, dar și de cele de texturi, piele și material textil. Pe alocuri, există și inserții de furnir din lemn. Spatele telefonului etalează o configurație cu cameră triplă, cu senzorii aliniați orizontal în partea de sus a terminalului și cu cuvintele „Oppo X Tom Ford – Design for concept Shakira” gravate dedesubt.

Interesant este că din schema de design reiese că telefonul nu va avea o cameră frontală pentru selfie-uri – sau e posibil ca aceasta să fie mascată printr-o inovație tehnologică. Nu este clar nici dacă inovativul smartphone va fi lansat pe piață sau va rămâne la stadiul de concept.

Energy Expo 10-13 octombrie