Descoperă expoziția exclusivă LE GRAND NUMÉRO DE CHANEL

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 16-11-2022

în: News

Chanel

De pe 15 decembrie până pe 7 ianuarie Chanel își va celebra parfumurile într-un mod festiv şi olfactiv prin intermediul unei expoziții excepționale ce va avea loc la Grand Palais Éphemere.

Simțurile sunt intensificate, iar imaginația este pusă în mișcare. LE GRAND NUMÉRO DE CHANEL este o experiență fără precedent, atât pentru experți, cât și pentru ne-experți. Este o călătorie captivantă care te invită să-ți urmărești steaua norocoasă, să profiți de șansa ta sau să devii parte din legendă.

Chanel

De la clasic la iconic, de la minimalism pur la cel mai delicat rafinament, de la accesoriul de zi cu zi la piesa de artă care i-a inspirat pe cei mai mari artiști ale căror lucrări vor fi reunite pentru prima dată, este singularitatea parfumurilor CHANEL  exprimată printr-o vizită bogată în experiențe, descoperiri și emoții. A le înfrunta înseamnă a întâlni destinul, o forță vitală și o singură ambiție: să-ți transformi viața și să faci obișnuitul extraordinar.

Chanel

Descoperă o expoziție inedită în care experiența luxuriantă va întrece orice așteptare. Parfumuri spectaculoase, trucuri de magie, descoperiri uluitoare și întâlniri neașteptate, toate vor face parte din LE GRAND NUMÉRO DE CHANEL.

Participarea la această expoziție este gratuită, dar necesită o înscriere prealabilă online.

Înscrierile încep pe 17 noiembrie și se pot face accesând linkul de mai jos.

https://grand-numero.chanel.com/?lang=2&utm_source=pr&utm_medium=online&utm_campaign=fb-fr-grand-numero&utm_content=export