Colaborarea dintre Reebook și Eames merită o atenție sporită

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-05-2022

în: Fashion

Reebook

Anunțul parteneriatului dintre Eames și Reebok a stârnit o mulțime de întrebări. Nu despre moștenirea fiecărei mărci, ci despre modul în care va arăta exact colaborarea dintre o companie de mobilier și un brand îndrăgit de adidași. Pentru următoarea etapă a parteneriatului lor creativ, istoria vastă a lui Eames folosește modelul Classic Leather de la Reebok drept pânză pentru cinci modele de colecție.

Reebook

Fiecare model din colecția în curs de desfășurare a fost folosit pentru a evidenția un moment cheie din istoria Eames, începând cu mai multe iterații ale clasicului Club C. și extinzându-se acum la una dintre cele mai atemporale siluete ale Reebok și anume Classic Leather.

Prima colecție de primăvară/vară 2022 prezintă cinci piese emblematice. Dintre acestea, „The Coloring Toy” va fi primul model lansat la începutul lunii iunie. Inspirat de trusa de colorat și construcție pentru copii The Coloring Toy de la Eames din 1955, această versiune prezintă modele geometrice negre îndrăznețe pe o parte superioară din piele albă și este subtil contrastată de o talpă gri.

O săptămână mai târziu, iterația „Rosewood” va fi lansată, inspirându-se din Eames Lounge Chair și Ottoman. După cum sugerează și numele, acest mode de adidași prezintă un imprimeu din lemn de trandafir.

Ultima lansare a colecției Reebok și Eames este reprezentată de „Pachetul elefant” care cuprinde trei modele realizate din piele. Acestea prezintă o față de elefant detașabilă care învăluie șireturile și limba cu imprimeu geometric. În ceea ce privește culorile, „Pachetul elefant” este disponibil în nuanțe „Poppy Red”, „Ice Grey” și „Dark Lime”.