Louis Vuitton își onorează originile cu noul Vanity Mahjong

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 27-07-2022

în: Fashion

Louis Vuitton

Cel mai nou accesoriu Louis Vuitton face referire la un model clasic care datează de la începuturile sale. Înainte de a captiva lumea cu gențile și accesoriile sale de lux, Louis Vuitton era cunoscut pentru gențile de voiaj mici, care datează de la sfârșitul anilor 1800.

La vârsta de 14 ani, legendarul designer și-a părăsit orașul natal Anchay, situat în regiunea de est a Franței, și s-a mutat la Paris, unde și-a început cariera ca ucenic pentru un mic magazin, înainte de a-și deschide primul magazin lângă Place Vendôme. Restul, după cum se spune, este istorie.

Louis Vuitton

Săptămâna aceasta, brandul francez de lux aduce un omagiu începuturilor sale timpurii și măiestriei cu noul său cufăr Vanity Mahjong, un joc binecunoscut din cultura chineză.

Geanta personalizată Vanity Mahjong aduce un omagiu genții de voiaj creată în anii 1950. La fel ca și originalul, versiunea reinterpretată are compartimente interioare căptușite cu satin care dețin setul complet de 149 de plăci al jocului, cu reguli de lemn, zaruri, bețe pentru a juca jocul tradițional de îndemânare.

Louis Vuitton

Jocul chinezesc de tip domino a câștigat popularitate în Statele Unite începând cu anii 1920, unde a fost adesea văzut la mesele celebrelor serbări de la Hollywood și a reprezentat modalitatea preferată de a se relaxa a președinților americani, precum Warren G. Harding.

Dacă sunteți interesat să achiziționați noul accesoriu, acesta este disponibil pentru 89.500 de dolari. Și pentru cei care nu sunt familiarizați cu Mahjong, tabla poate fi folosită și pentru a juca table, șah și poker și alte jocuri.