Palm Angels lansează Dark Web

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 13-09-2022

în: Fashion

Adidașii Palm Angels au fost destul de subestimați în ultimele sezoane, învârtindu-se în jurul modelelor clasice de adidași de tenis în general. Dar, în noul sezon, brandul de lux lansează un model de încălțăminte care nu seamănă cu nimic din ce au realizat până acum. Adidașii Palm Angels Dark Web au dat un nou ton îndrăzneț mărcii.

De obicei, atunci când casa de modă italiană lansează ceva uimitor, este vorba despre un model cu animal print sau o textură neortodoxă. Se întâmplă destul de rar ca brandul italian să lanseze ceva atât de futurist. Palm Angels Dark Web Sneakers s-au remarcat nu numai prin paleta lor de culori îndrăznețe, ci și prin estetica lor avangardistă.

Palm Angels

Pantofii sport sunt construiți pe o carcasă structurală pentru a le conferi caracterul lor vital. Alergând în jurul degetului de la picioare, până la călcâiul, această cușcă formează și secțiunea călcâiului a unității tălpii. Totuși, partea din spate nu este singura caracteristică de design neortodoxă. de exemplu, sistemul de șireturi se așează pe partea exterioară a designului.

Palm Angels

Dincolo de structura scheletică, restul pantofului este compus din plasă și piele și prezintă siglele brandului pe limbă și talpă intermediară. Disponibil în culorile fuchsia, negru și alb, pantofii sport Palm Angels Dark Web sunt o modalitate de a aduce un plus de culoare în garderoba ta de toamnă.

Energy Expo 10-13 octombrie