Mătase naturală și catifea prețioasă în noua colecție Sense Limited Edition, dedicată ocaziilor speciale

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 11-12-2023

în: News

Perioada Sărbătorilor este prilej de bucurie, răsfaț, visare și celebrare a tuturor reușitelor mici sau mari de peste an. Pentru fiecare ocazie specială, indiferent că este vorba despre o petrecere corporate, un eveniment de gală, masa de Crăciun în familie, vizita la prieteni sau pur și simplu o cină în doi, designerul Sense, Andreea Tincu, a conceput o colectie-capsula alcatuită din piese vestimentare care răspund în egală măsură nevoii de eleganță sș de strălucire, cât și celei de versatilitate. În luna decembrie 2023, Sense își răsfață clientele cu cele mai nobile și rafinate țesături, mătase naturală, catifea, satin și cașmir, sub forma bluzelor, fustelor, rochiilor și puloverelor în nuanțe-bijuterie.

444Pentru sezonul în curs, designerul Sense, Andreea Tincu, a gândit o colecție de piese în ediție limitată, care cuceresc în egală măsură prin croiul impecabil, care avantajează orice siluetă, țesăturile prețioase și detaliile fine, cât și prin echilibrul excelent între eleganță sș confort, fiecare dintre ele putând fi stilizată în multiple moduri și purtată diferit în funcție de context. De exemplu, o bluză din mătase naturală, se potrivește excelent unei fuste din satin plin sau uneia din catifea, însă la fel de bine se alătură și unei perechi de pantaloni office sau unei perechi de jeanși drepți.

Mătase naturală și catifea prețioasă în noua colecție Sense Limited Edition, dedicată ocaziilor specialeMaterialele pretțoase precum mătasea, cașmirul, vîscoza premium sau catifeaua sunt puse în valoare de formele fluide, fine, care avantajează siluete dintre cele mai diverse. De Sărbaăori, vrem să ne simțim atât admirate, dar să nu renunțăm la5 confortul unor ținute ușor de purtat. Fustele din satine pe bias, bluzele de mătase minimaliste cu detalii chic, rochia cu pliuri sunt vedetele colectței. Cromatica este armonioasaă, in tonuri de bej delicat, grena pretțos, turquoise elegant, dar sunt sș piese în combinatțe negru-auriu, pentru femei care preferă acest contrast.”, explică Andreea Tincu.