Un model Volvo valorează 20 de milioane de dolari. Ce îl face atât de special și scump

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 01-04-2021

în: AutoNews

Volvo este considerat cu greu un vehicul de lux. Cu toate acestea, am găsit unul care valorează nici mai mult, nici mai puțin decât 20 de milioane de dolari. Vehiculul V70 Wagon, murdar cu aspect extrem de învechit vine cu singura plăcuță de înmatriculare „New York”, făcându-l câștigător și foarte valoros în același timp.

O moștenire de familie cu prețioasa plăcuță de înmatriculare, Volvo V70 Wagon este considerat a fi cel mai scump vehicul de acest gen. Plăcuța de înmatriculare, (singura sa parte exclusivă), este complet transferabilă noului său proprietar și poate fi plasată pe majoritatea vehiculelor.

foto via @luxurylaunches.com

Proprietarul, a cărui familie a folosit pe scară largă plăcuța de înmatriculare în ultimii 40 de ani a spus: „La sfârșitul anilor 1970, când i-am sugerat tatălui meu să comande plăcuța, știam că este specială, însă nu mi-am dat seama niciodată că ar putea fi atât de specială. ”

Accidentat și prăfuit, poartă singura placă de înmatriculare „New York” legală de pe stradă, care există cu numele statului său. Nu poate fi niciodată duplicat, ceea ce îl face mult mai special.

foto via @luxurylaunches.com

Listarea este în prezent în direct cu DuPont Registry și spune: „Aceasta (plăcuța de înmatriculare) este o parte semnificativă a istoriei New York-ului … atât de mult încât asemănarea sa este vândută în magazinele de suveniruri din New York și online. În cazul în care aveți 20 de milioane și nimic mai bun pe care să-i cheltuiți, aceasta este o afacere extraordinară!