Johnny Depp a semnat cel mai mare contract de imagine

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 16-05-2023

în: News & Features

Johnny Depp

Cariera lui Johnny Depp renaște după procesul de calomnie foarte mediatizat cu fosta sa soție Amber Heard. După ce a fost abandonat de mai multe companii cu care colabora, dar și de francize de filme, casa de modă de lux Dior a continuat să-l susțină pe actor în ciuda problemelor sale legale.

Pentru continuarea parteneriatului, brandul i-a oferit recent lui Depp o nouă ofertă de peste 20 de milioane de dolari, fiind și cel mai mare contract semnat de o vedetă cu un brand de parfumuri pentru bărbați din istoria industriei. Astfel, colaborarea dintre starul de cinema și Dior va continua pentru încă trei ani.

Această înțelegere eclipsează contractul de 12 milioane de dolari al lui Robert Pattinson cu Dior Homme și pe cel al lui Brad Pitt de 7 milioane de dolari pentru promovarea Chanel No. 5.

Încă din 2015, starul filmului „Pirații din Caraibe” a fost imaginea Dior Sauvage, cu o campanie publicitară care l-a portetizat ca pe un rocker sălbatic. Compania s-a confruntat cu presiuni pentru a-l retrage pe Depp, după ce o instanță din Marea Britanie a hotărât împotriva lui în procesul său de calomnie din 2020 împotriva The Sun, dar imaginea lui Depp s-a îmbunătățit dramatic anul trecut, după ce a câștigat procesul pentru defăimare împotriva lui Heard, iar vânzările Dior Sauvage au crescut vertiginos. Bernard Arnault, CEO al companiei-mamă a lui Dior, LVMH, a declarat că imaginea lui Johnny Depp este unul dintre principalele motive pentru care parfumul a avut un succes remarcabil.