Pregătește-ți stilul pentru primăvară alături de Levi’s

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 26-04-2023

în: News

Levi's

Finalul sezonului rece aduce cu sine noi provocări în materie de stil vestimentar. Mai exact, este momentul când fiecare ținută și articol vestimentar achiziționat trebuie să îndeplinească o serie de caracteristici: funcționalitate și confort ridicat, aspect plăcut și materiale durabile și calitative.

Primăvara, culorile revin în prim-plan, iar tendințele sunt mai îndrăznețe. Pentru acest sezon, Levi’s prezintă o gamă de articole vestimentare ce se pliază pe nevoile și dorințele actuale, păstrând totuși elemente ce permit integrarea ținutelor într-un mod unic și personal.

În ceea ce privește stilurile feminine, în centrul atenției va fi stilul effortless, care este ideal pentru zilele pline, unde spontaneitatea și eficiența sunt două caracteristici esențiale. Un exemplu perfect este reprezentat de salopeta Vintage Overall de la Levi’s care, în combinație cu o bluză Remy Collard Sweater și un fes, creează o ținută perfectă pentru momentele neprevăzute. Dacă te simți mai curajoasă, poți opta pentru blugii 501 Mini Waist, care oferă un twist zilelor când îți dorești să te reinventezi. Înainte să pornești într-o nouă aventură, nu uita să ai la îndemână și ceva de luat pe deasupra – precum jacheta Slacker Trench –, în cazul în care vremea nu ține cu tine.

Atunci când vorbim despre stilurile masculine, Levi’s vine cu o propunere alcătuită din trei piese-cheie: tricoul Red Tab Vintage Tee, blugii 501 ’54 și jacheta Rincon Button Down Vest. Acestea pot fi definite ca un kit de tranziție stilistică, de la un sezon la altul. Tricoul Red Tab Vintage Tee are un fit simplu, vine în trei variante de culoare și poate fi perfect drept layer de bază într-o ținută mult mai complexă. Blugii 501 ’54 celebrează în toată splendoarea cei 150 de ani de existență ai modelului 501. Cu un aspect edgy, croieli impecabile și un fit lejer pe picior, este un articol ce nu trebuie să lipsească când vine vorba de lookuri confortabile, care reușesc să exprime în același timp o personalitate unică.

Acestea sunt doar o parte dintre cele mai noi articole Levi’s. Vizitează levis.com și descoperă care piese din întreaga gamă ți se potrivesc cel mai bine!