Mercedes-Benz îi aduce un omagiu lui Virgil Abloh cu Proiectul Maybach

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 15-12-2021

în: AutoNews

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz a dezvăluit Proiectul Maybach, un concept complet electric realizat în parteneriat cu regretatul designer de modă Virgil Abloh. Inspirată de ideea „luxul întâlnește în natura”, uimitoarea mașină a fost construită de la zero și proiectată de Abloh, în colaborare cu Wagener.

Mercedes-Benz

„Cu un design diferit de orice a fost dezvoltat de Mercedes-Benz, fiecare element al Proiectului MAYBACH a fost construit de la zero. Abloh, în colaborare cu Gorden Wagener, a interpretat identitatea de lux a Mercedes-Maybach cu un nou limbaj de design și a depășit granițele funcției, stilului și creativității colaborative. Inspirat de natură și reinterpretând un brand tradițional metropolitan într-un mediu distinct de off-road, coupe-ul off-road cu 2 locuri, complet electric, combină proporții uriașe Gran Turismo, roți mari de teren și atașamente distinctive.”

Mercedes-Benz

Vopsit în auriu și negru lucios, coupe-ul masiv are aproape 6 metri lungime. Acesta combină forma tradițională de coupe cu două uși cu calitățile de off-road. Partea frontală are o grilă verticală uimitoare, o placă de protecție frontală, lumini auxiliare și bară luminoasă. Interiorul este luxos, realizat aproape în întregime din piele de culoare maro, dar într-un mod foarte minimalist.

Din păcate nu există informații despre specificațiile tehnice, cum ar fi dimensiunea bateriei, cai putere sau autonomia electrică pentru conceptul Project Maybach.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie