Gucci a dezvăluit o nouă colecție pentru animalele de companie

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 22-07-2022

în: News

Gucci

În timp ce animalelor de companie nu le pasă dacă poartă Gucci, stăpânilor cu siguranță le pasă! De aceea, marca italiană a introdus Gucci Pet Collection, o nouă colecție pentru canini și feline șic.

Marcând prima colecție dedicată animalelor de campanie realizată de Gucci, aceasta include zgardă, hamuri și lese din piele (cu prețuri cuprinse între 230 de dolari și 600 de dolari) cu pânza emblematică GG, dungi, imprimeu cu logo G, model Herbarium și alte accente semnificative casei de modă.

Gucci

Stăpânii animalelor de companie pot, de asemenea, să pună achiziționeze cutii Air Tag și suporturi pentru saci de gunoi asortate (cu prețuri cuprinse între 220 de dolari și 460 de dolari). Colecția include și carcase rigide cu boluri de hrănire detașabile din ceramică, canapele în miniatură, huse din argintii pentru boluri, suporturi de călătorie și covorașe de hrănire asortate, însă toate acestea vor fi făcute la comandă.

Gucci

Colecția de lux oferă stăpânilor oportunitatea de a se asorta cu animăluțul lor! Aceasta include seturi de tricouri, tricotaje și paltoane, care sunt disponibile la prețuri cuprinse între 250 și 850 de dolari.

Unele articole sunt realizate din materiale ecologice, cum ar fi poliester și bumbac reciclat, și materialul regenerabil Demetra, care este fabricat din surse bio. La urma urmei sustenabilitatea reprezintă viitorul!