Montblanc Star Legacy Suspended Exo Tourbillon Limited Edition 18 primește o nouă versiune din aur alb de 18k pentru 2021

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 09-04-2021

în: NewsWatches

Colecția Montblanc Star Legacy caută inspirație din moștenirea Minerva și ceasurile de buzunar ale companiei, care au fost realizate la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea. Pentru 2021, marca de lux a introdus o nouă versiune Star Legacy Suspended Exo Tourbillon Limited Edition 18. După lansarea ceasului în aur roșu în 2018, care a fost urmată de versiunea scheletizată anul trecut, Montblanc a venit cu o versiune din aur alb de 18K cu un cadran strălucitor de aventurină. Conceput pentru o vizibilitate maximă, tourbillon este principala atracție a acestui ceas în ediție limitată. Punctul culminant al tourbillon-ului este construcția sa unică. Această caracteristică este notată cu „Exo” în nume.

foto via @luxurylaunches.com

foto via @luxurylaunches.com

Poziția roții de echilibrare a fost ridicată cu 3,2 mm mai mare decât restul cadranului, oferindu-i aspectul de a fi suspendat fizic în aer. La fel ca variantele anterioare, ora este afișată pe un cadran secundar situat la ora 12, care are un finisaj concentric melcat și cifre arabe în negru. Carcasa din aur alb de 18k măsoară 44,8 mm în diametru și 15,03 mm în înălțime și are un finisaj lustruit. Găzduit în interior se află calibrul fabricat manual Montblanc Manufacture MB M16.68, care oferă o rezervă de putere de aproximativ 50 de ore. Ceasul este asociat cu o curea albastră din piele de aligator Sfumato cu o închizătoare triplă din aur alb de 18K. Limitat la doar 18 piese, Montblanc Star Legacy Suspended Exo Tourbillon Limited Edition 18 are un preț de 107.500 USD.

foto via @luxurylaunches.com