Pianul Elton John are peste șase mii de cristale Swarovski

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-11-2022

în: News

Elton John

Nu poți greși combinând două embleme clasice! O companie numită Jay Strongwater a decis să îmbine legenda lui Elton John cu frumusețea Swarovski. Rezultatul? O cutie de pian uluitoare! Obiectul strălucitor este placat cu aur de 14k și are încrustate peste șase mii de cristale Swarovski.

Elton John

Cutia emblematică prezintă, de asemenea, un portret al lui Elton John care poartă o căciulă din pene de struț și ochelarii săi clasici din anii ’70, realizat din cristale. În plus, semnătura artistului apare și pe claviatură.

Elton John

„Designul complex captează flerul căciulii și ochelarilor strălucitori ai lui Elton. Uimitorul pian roșu aduce un omagiu reședinței sale emblematice din Las Vegas,” a declarat Jay Strongwater. Cutia de pian Elton John este, de asemenea, însoțită de o cutie Rolling Stones și o cutie de submarin galben.

Elton John

„Cutiile noastre Rock celebrează moștenirea acestor trei artiști, reprezentând natura iconică și atemporală a fiecăruia. Cutiile de pian Jay Strongwater Rock nu sunt doar podoabe remarcabile, ci reprezentări ale oamenilor extraordinari și poveștilor din spatele lor”, a adăugat Heather Shepardson, CEO al Rauch Brands, Jay Strongwater.

În ceea ce privește ediția Elton John Swarovski, aceasta costă 15.000 de dolari și este disponibilă în prezent pe Neiman Marcus, precum și pe site-ul lui Jay Strongwater.