Grupul spaniol Porcelanosa a deschis un showroom în București în parteneriat cu Delta Studio, în urma unei investiții de aproximativ o jumătate de milion de euro

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 16-04-2018

în: Art & Design

Grupul spaniol Porcelanosa a inaugurat showroom-ul din România deschis în parteneriat cu Delta Studio, în locația din Strada Progresului nr. 1-3 din București. La evenimentul de lansare au participat o parte dintre acționarii și managerii de vârf ai Porcelanosa Grupo, alături de peste 300 de invitați, printre aceștia fiind cei mai reprezentativi arhitecți și dezvoltatori români, precum și reprezentanți ai Ambasadei Spaniei la București. 

Porcelanosa Grupo este lider mondial și trendsetter în domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, deținând opt fabrici în Spania și o rețea de peste 150 de magazine în toată lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan – New York. Grupul are o cifră de afaceri anuală de peste un miliard de euro și este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Colecțiile Porcelanosa sunt semnate de nume celebre de arhitecți și designeri la nivel mondial: Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

Delta Studio este lider și reper important pe piața amenajărilor interioare de lux din România, deținând o rețea de 11 showroomuri în cele mai importante orașe din țară, având o experiență de peste 20 de ani și reprezentând cele mai importante branduri existente la nivel mondial.

Showroom-ul realizat împreună cu Porcelanosa Grupo este o încununare a parteneriatului dezvoltat pe o durată de 10 ani între cele două firme.

 

Noul showroom, unic în România, se desfășoară pe o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați, prezentând concepte de design de interior realizate la cele mai înalte standarde și se adresează celor mai exigenți vizitatori.

„Investiția comună a celor două firme partenere, Porcelanosa Grupo și Delta Studio, a depășit o jumătate de milion de euro. Încă din primul an de la deschidere, mizăm pe vânzări de peste două milioane de euro”, a declarat Dragoș Bonea, director general Delta Studio.

 „Piața internațională a fost dintotdeauna scopul nostru, încă din 1974, anul în care bunicul meu a fondat compania. În România, avem o relație de peste zece ani cu Delta Studio, relație ce a devenit acum și mai specială”, a declarat José María Soriano, membru al familiei fondatoare Porcelanosa.

„Cu bucurie, constatăm că piața din România s-a diversificat foarte mult în ultimii ani. Ca atare, avem din ce în ce mai multă calitate, inclusiv din partea furnizorilor de materiale. Mă bucur că putem acum să găsim acasă această calitate, până acum trebuind să mergem în Italia sau în altă parte. Showroomul de la Delta Studio este excelent, produsele sunt excelente, iar nouă, arhitecților, nu ne rămâne decât să ne apucăm de treabă!”, a declarat arhitectul Dorin Ștefan, D.S.B.A.

„Produsele, pe lângă calitatea premium, sunt chiar unicate pe piață, în special gama L’Antic Colonial și plăcile de mari dimensiuni”, a declarat arhitectul Adrian Zerva, STUDIO 10M.

Evenimentul de lansare a avut o tematică spaniolă, fiind marcat de un moment artistic de flamenco și asezonat cu gastronomia specifică Peninsulei Iberice: paella, tapas, vinuri spaniole și sangria. Aranjamentele florale au fost asigurate de Floria. Vizitatorii showroom-ului Delta Studio pot acum experimenta perfecțiunea produselor în cele peste 20 de ambiente noi.

Toți iubitorii de design de interior pot beneficia de promoția specială realizată cu ocazia lansării, conform detaliilor prezentate pe site-ul DeltaStudio – 10% discount pentru orice produs Porcelanosa Grupo, comandat până pe 31 mai 2018.

 

www.deltastudio.ro
www.deltastudio.ro/blog
Youtube, Facebook, Instagram
marketing@deltastudio.ro